МЕНЮ
Кошница

Стрес

17.95 лв.
Купи
84.95 лв.
Купи
80.00 лв.
Купи
40.95 лв.
Купи
39.00 лв.
Купи
26.00 лв.
Купи
23.95 лв.
Купи
24.95 лв.
Купи
23.95 лв.
Купи
48.00 лв.
Купи
32.99 лв.
Купи
25.00 лв.
Купи
69.00 лв.
Купи
16.95 лв.
Купи
27.49 лв.
Купи
44.99 лв.
Купи
27.95 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 73 (4 страници)

Колкото повече се развиваме като цивилизация, толкова повече стрес можем да изпитаме в ежедневието си. Все пак живеем в такъв момент на световен ред, че реално абсолютно нищо не е сигурно.

Именно от подобни мисли човек може да се притесни за своето съществуване като пълноправен член на света. Все пак това зависи от куп фактори като платежоспособност, здравословно състояние, външен вид и т.н.

За всичко това трябва човек да постигне неща като добро образование, квалифицирана работа, хубава фирма, в която да развива дейността си и да придобива експертиза в дадена сфера – все неща, които водят до стресови ситуации. За да сте и вие част от този процент постоянно развиващи се хора, трябва да имате сериозно ниво на издръжливост.

Има една степен, в която наличният стрес е доста полезен за тялото и във физически, и в психически аспект. Лесно се минават граници, обаче и нещата могат да излязат от контрол.

Защо стресът е вреден за организма

Когато въпросните, споменати по-горе граници биват преминати, тогава човек може съвсем лесно да развие някакви форми на депресия, на тревожност и т.н. В такива моменти ви трябва нещо леко като вещество, което да действа посредством натрупване в организма, за да може тялото да свикне с него.

По този начин човек ще може плавно да навлезе в момент на спокойствие и вътрешен баланс. Ние от Workout.bg знаем колко е важно за вас да имате нужното спокойствие и заради това сме готови да ви препоръчваме правилното в подходящия момент – просто ни се доверете.

Workout.bg – нещата, които се борят с проблемите ви

За да си лидер на дадена сфера в България, то на теб са ти нужни знания в определен кръг от дейности. За да си възможно най-добър, обаче ти се нуждаеш единствено и само от знания – продуктите ти просто трябва да са с известен произход, за да е адекватно информиран клиентът.

Това, което правим ние, обаче е нещо сравнително ново в бранша с хранителни добавки и спортни аксесоари и стоки. Ние се стремим към върхово качество и в двете насоки – и в знанията и осведомеността, и адекватността на стоките, които предлагаме на своите потребители.

Не можем да си представим как продаваме нещо на някого и не сме наясно как влияе този суплемент, какви са евентуалните му странични ефекти, какво би могъл да причини, защо би го причинил и т.н.

Важното е единствено и само да бъдем напълно сигурни, че това, което е даваме на клиента, е с ясен произход и високо качество – това ни стига, за да можем да сме сигурни какво съветваме онзи, който се е престрашил да ни се довери.

Предпочитанията на клиентите са различни – някои искат да свалят килограми, изсушавайки тялото си, а други искат плътни и големи мускули, за да могат да изпъкват с характеристики като големина и релеф. Имаме решения както за едните, така и за другите – просто ни се доверете, защото ние знаем какво правим.

Когато дойдете при нас, вие просто се обърнете към наш служител, който ще ви помогне да решите към какво точно да се насочите и с какво в крайна сметка ще се сдобиете. Бъдете сигурни в качественото обслужване – можем и това!

Стресът може да повлияе негативно на всеки аспект от вашето здраве. Повишените хормони на стреса, особено кортизолът могат да увеличат възпаленията, да намалят имунитета, да повишат риска от инсулт, инфаркт и високо кръвно налягане. Най-често при стрес, хората страдат от депресия, безпокойство, диабет, главоболие, проблеми със съня, сърдечни заболявания и високо кръвно налягане.

Има много начини да се справим със стреса. Те включват здравословното хранене, упражнения, достатъчно сън и прием на хранителни добавки. Има различни варианти на добавки, някои от които облекчават симптомите на депресия, подобряват качеството на съня и ни правят по-спокойни.

Зеленият чай съдържа L-теанин, който има отпускащ ефект. Той подобрява симптомите на стреса при хората които са под напрежение. Той може да се пие като чай или да се приема като капсули или прах.

Валерианът е известен със своите успокояващи ефекти и се използва често при проблеми със съня и за лечение на тревожни разтройства. Липсата на сън е стимул за стрес и затова едно от най-добрите неща, които можете да направите е да си починете добре през нощта. Коренът от валериана може да ви помогне за това.

Има проучвания според, които дефицитът на някои витамини и минерали причинява стрес и има вреден ефект върху тялото. Магнезият например играе основна роля в регулирането на стреса и е много ефективен при лечение на депресии. Много хора не се хранят балансирано и не получават достатъчно магнезий и затова се препоръчва допълнителен прием на добавки.

4.57 / 187