МЕНЮ
Кошница

Таурин

56.00 лв.
Купи
4.00 лв.
Купи
65.00 лв.
Купи
20.95 лв.
Купи
20.95 лв.
Купи
16.95 лв.
Купи
3.00 лв.
Купи
48.00 лв.
Купи
50.00 лв.
Купи
62.00 лв.
Купи
12.00 лв.
Купи
60.00 лв.
Купи
48.00 лв.
Купи
Показва 1 до 20 от 20 (1 страници)

Един от най-важните показатели за адекватно съществуване на човек, това е енергията, с която той разполага. Нещо повече – тя определя качеството ни на живот и в много други аспекти като професионалното ни развитие, кариерата и всичко останало.

Енергията можем да увеличим посредством правилно хранене, умерено движение, чести почивки между сериите труд, който полагаме и всякакви такива подобни съзнателни действия, наричани още хитринки.

В Workout.bg ще намерите всичко, което може да ви е необходимо, за да постигате нужните резултати и без да се налага да мислите за нещата, които ще ви набавят енергия по напълно естествен път.

Приемайки нашите хранителни добавки, вие си гарантирате ненадминато качество, супер достъпни цени и най-важното – голям набор от разнообразни продукти, от които няма начин да останете недоволни.

Обичаме да даваме най-доброто на клиентите си, така че бъдете сигурни, че ние сме онези, на които ще ви е приятно да бъдете клиенти. Ще се радваме да ви бъдем от полза в моментите, когато другите тепърва търсят решенията, които са ви нужни.

Откъде ви е познато това вещество "таурин"

Може би вече сте разбрали, че в това четиво основният фокус ще падне върху енергията и всички онези вещества, които могат да ни я доставят. Именно заради това поставихме този въпрос откъде ви е познато името на веществото таурин.

Ако след кратка мисловна пауза все още не можете да се сетите, ще ви дадем жокер – напитките, които се рекламират като полезни са един основен източник на това вещество. Там, обаче тауринът е примесен с много захари и това го прави по-скоро второстепенен продукт в енергийните напитки.

Ако приемате таурин на хранителна добавка, обаче нещата ще са доста по-различни. Ще успявате да си набавят продукта в изцяло чист вид, което ще повиши телесната ви и мисловна енергичност значително.

Workout.bg – бъдете сигурни в себе си, защото ние сме

Увереността е много странно явление. Всъщност, тя е едно от малкото чувства, които се появяват по време и след тренировка.

Като цяло, тренировъчният процес е нещо странно и хората го изпълняват, за да постигнат по-голяма увереност на база някакво покритие. Стига, обаче сме обяснявали всичко толкова теоритично сухо.

Нашата цел е да бъдете обезпечени във всеки аспект на тренировъчния си процес. Не, че нещо, но всеки човек има нуждата от това да изглежда добре и по време на тренировка в залата, когато около него се намират и още куп хора, които волно или неволно спират погледа си върху него.

Нещо повече – освен да е облечен добре, човек има нужда да бъде и максимално стегнат с или без блуза. Голяма част от добрата форма, както вече разбрахте, се състои и от това да имаме енергията да я покажем.

За да имаме енергия, обаче понякога добрият сън, качествената стойностна храна, поета в редовен период от време не достига на обикновения човек и той има нуждата от някои т.нар. помощни колела.

За целта много хора прибягват до приема на различни хранителни добавки, които извършват изцяло отделни спомагателни процеси в организма. Свързват или разделят вериги, правят различни слоеве, изграждат връзки помежду си и вършат работата си преди или след тренировка.

Някои от суплементите дори се справят добре и по време на нощния сън на човека, когато организмът уж бил в покой. Да, във физически покой сме, но органи като сърцето и мозъка никога не спят, така че те продължават работата си дори и ние да си почиваме активно.

За да нямаме проблеми с тези органи, а и да не възпрепятстваме тяхната работа, ние трябва да се грижим за тях адекватно. Полагането на грижи за вътрешни органи зависи изцяло от веществата, които вкарваме в организма си по време на хранене.

Заповядайте в нашия онлайн магазин, за да черпите информация за подобни теми, за да правите информирани избори и те да са правилни заради компетентния ни отбор от специалисти. Очакваме ви!

Тауринът е билкова добавка, която се използва при лечение на високо кръвно налягане, висок холестерол, сърдечна недостатъчност и натрупване на плака в артериите. Той подобрява чернодробната функция и се използва при лечение на хепатит. Тауринът е аминокиселина, която се среща в много храни и се използва в много енергийни напитки.

Дозировките и продължителността на прием са различни, според заболяванията за които се приемат. Придържайте се към това, което ви е посъветвал лекарят ви, тъй като тауринът може да взаимодейства и с лекарства, които приемате. Не бива да започвате прием, да спирате или да променяте дози самостоятелно, без потвърждение от лекар.

Основни източници на таурин са месото, рибата и млечните продукти. Тауринът често се добавя към енергийни напитки, затова те не бива да се приемат във високи количества.

Тауринът е важен за правилната хидратация и поддържането на електролитен баланс. Той подпомага функционирането на нервната система и регулира имунната. Когато един човек е здрав, той произвежда количество таурин, достатъчно за да поддържа ежедневните функции на организма си. При хора обаче, които страдат от сърдечна или бъбречна недостатъчност може да се наложи допълнителен прием.

Има изследвания, които потвърждават, че приема на таурин намалява кръвната захар и може да помогне за предотвратяване на диабет тип 2. Хората, които имат диабет имат по-ниски нива на таурин и затова се смята, че той има важна роля при това заболяване.

4.51 / 269