Yandex
МЕНЮ
Кошница

Таурин

9.60 лв. 12.00 лв.
Купи
44.80 лв. 56.00 лв.
Купи
3.20 лв. 4.00 лв.
Купи
52.00 лв. 65.00 лв.
Купи
16.76 лв. 20.95 лв.
Купи
13.56 лв. 16.95 лв.
Купи
2.40 лв. 3.00 лв.
Купи
40.00 лв. 50.00 лв.
Купи
38.40 лв. 48.00 лв.
Купи
52.70 лв. 62.00 лв.
Купи
60.00 лв.
Купи
20.95 лв.
Купи
48.00 лв.
Купи
Показва 1 до 20 от 20 (1 страници)

Аминокиселините са зарядни станции за организма и му доставят ценни вещества. Приемът им допринася за увеличаване на енергийните нива и е от изключително значение за активно спортуващите.

Всеки, който си е постави определени спортни цели трябва да преосмисли режима си, включително и храната, която приема. Спортистите трябва да включват в менюто си храни богати на аминокиселини или да започнат приема на хранителни добавки, с които да снабдят тялото си с тази ценни вещества.

Може би ще се запитате защо? Каква е ролята на аминокиселините? Няма кратък отговор на тези въпроси. Всяка една от аминокиселините подпомага различни процеси в тялото и допринася за по един или друг начин за поддържането на добро здраве и физика.

В текущата категория ви представяме суплементи със съдържанието на таурин и ще се съсредоточим върху ползите на тази аминокиселина. Ако се интересувате от други аминокиселини и за какво помага техния прием ви препоръчваме да разгледате нашето портфолио и категориите в онлайн магазина на Workout.bg.

Какво е таурин: ползи от хранителните добавки

Тауринът е една от 20-те аминокиселини, които се срещата в някои храни от животински произход и в някои тъкани от нашето тяло. Веществото е една от онези аминокиселини, която циркулира в нашето тяло свободно, вместо да участва в образуването на протеини.

Тауринът участва в някои химични реакции свързани с образуването на енергия и поради тази причинна аминокиселината може да се срещне в състава на някои енергийни напитки.

Аминокиселината може да се набави чрез консумацията на месни и рибни продукти. Ако обаче искате да сте сигурни, че количеството таурин в организма ви ще се повиши драстично, може да включите в хранителния си режим добавки, които съдържат аминокиселината.

Набавянето на таурин е много важно за активните спортисти и всеки, който посвещава времето си в постигане на спорни цели. Аминокиселината има ключова роля за осъществяването на много функции в мускулните клетки, които са свързани с движението на калциеви йони.

Тауринът подпомага процесът на антиоксидация – защита на клетките от увреждане на свободните радикали. Също така аминокиселината взима участие в регулирането на баланса на течностите и стимулиране на гликогенезата.

Допълнителният прием на аминокиселината чрез хранителни добавки има положителен ефект върху подобряване на издръжливостта и допринася за по-качествените и ефективни тренировки.

Таурин: за повече мускулна сила и издръжливост

Ние от workout.bg сме се посветили на активния начин на живот и вече имаме опит с приема на хранителни добавки с таурин. Поради тази причина ви представяме най-добрите суплементи в тази категория, които да ви осигурят повече мускулна сила и издръжливост по време на интензивните тренировки.

От нашия онлайн магазин може да направите поръчка на следните продукти:

  • Nutrend gladiator;
  • Ostrovit taurine 1500;
  • Ostrovit taurine powder;
  • Maxxwin l-carnitine + guarana + taurine;
  • Jnx / cobra labs the ripper ! Thermogenic catalyst;
  • Allmax nutrition taurine.

Това са само част от нашите предложения в категорията хранителни добавки с Таурин. Разгледайте цялата гама от суплемнти и изберете най-подходящият за вас, чиято форма и начин на прием да отговарят на вашия стандарт на живот и режим.

Ние имаме дългогодишен опит в предлагането на хранителни добавки и винаги се доверяваме на най-надеждните производители в бранша.

Тауринът е билкова добавка, която се използва при лечение на високо кръвно налягане, висок холестерол, сърдечна недостатъчност и натрупване на плака в артериите. Той подобрява чернодробната функция и се използва при лечение на хепатит. Тауринът е аминокиселина, която се среща в много храни и се използва в много енергийни напитки.

Дозировките и продължителността на прием са различни, според заболяванията за които се приемат. Придържайте се към това, което ви е посъветвал лекарят ви, тъй като тауринът може да взаимодейства и с лекарства, които приемате. Не бива да започвате прием, да спирате или да променяте дози самостоятелно, без потвърждение от лекар.

Основни източници на таурин са месото, рибата и млечните продукти. Тауринът често се добавя към енергийни напитки, затова те не бива да се приемат във високи количества.

Тауринът е важен за правилната хидратация и поддържането на електролитен баланс. Той подпомага функционирането на нервната система и регулира имунната. Когато един човек е здрав, той произвежда количество таурин, достатъчно за да поддържа ежедневните функции на организма си. При хора обаче, които страдат от сърдечна или бъбречна недостатъчност може да се наложи допълнителен прием.

Има изследвания, които потвърждават, че приема на таурин намалява кръвната захар и може да помогне за предотвратяване на диабет тип 2. Хората, които имат диабет имат по-ниски нива на таурин и затова се смята, че той има важна роля при това заболяване.

4.51 / 269