МЕНЮ
Кошница

Грахов протеин

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Знаете ли, че дори и някои от онези вещества, които се водят изключително полезни за организма, имат свои растителни алтернативи, които дават правото да бъдем още по-свежи и да изпитваме още по-малка тежест след прием. Именно тези две неща водят и до по-бързо усвояване и отделяне на поетото количество макронутриенти.

Съответно, когато преработваш по-бързо поетата храна, толкова по-бързи ще са и резултатите, които гониш. Правопропорционална е и зависимостта между резултатите и увереността – колкото по-бързо достигнете до желаните резултати, толкова по-ефективно ще повдигнете и увереността, с която разполагате.

Не е лесно да водите всички тези сметки постоянно, всекидневно. Ето защо не е лоша идея да направите следното, което е и в пъти по-малко трудоемко.

Приемайте такива вещества и храни, източници на енергия, след които да се чувствате напълно готови за спорт, изминаване на дълги разстояния и при това по всяко време. За целта понижете прекомерното количество на месо, сложни въглехидрати и други подобни сложни храни, които да забавят допълнително процеса по преработка.

Днес ще ви запознаем с един вид протеин, който ще преобърне представите ви за съществуване. Заповядайте в Workout.bg – онлайн магазинът, който ще ви покаже и даде най-важното в живота – здравето!

Какво повече ще ви даде един грахов протеин

Продуктът грахов протеин е нещо, което не всеки познава, но това по никакъв начин не пречи да опита. Това е един приятен на вкус и цена продукт, който се води като една от най-успешните алтернативи на суроватъчния протеин.

Той ще ви позволи да извлечете всички невероятни ползи на протеина от суроватка, но да запазите баланса на чревната си флора. Заради запазването на този така важен за поддържането на високо качество на живот баланс, вие ще се чувствате някак си олекотени, но в същото време мускулите ви ще продължават да растат.

Грахов протеин за безкомпромисен растеж и сила. Опитайте сами!

Workout.bg – не е лесно да си нещо повече от останалите

Завистта в средите на онези, които са свикнали постоянно да се развиват, понякога е твърде голяма, за да бъде удържана. Ние не можем да отговаряме за грешките на другите или заради липсата на такива у нас.

Всъщност, знаете ли, че когато стартирахме проекта си с този онлайн магазин, в който се намирате в момента, не ни беше известно каква точно власт получаваме. Естествено, с властта идват и отговорностите, така че не ни винете, че не знаем този факт.

Не можем да бъдем на 100% сигурни, че сме готови да оправдаем всяка една доза доверие от ваша страна, но сме със 100-процентова сигурност за друго – да бъдем ваш основен партньор в името на едно по-добро утре. Говорим за същия утрешен ден, в който ще усетите, че сте по-добри, по-успешни и най-важното – по-удовлетворени от себе си.

Невероятно е чувството някой да ти съобщи, че ти си причината за неговия успех. Да, никога не сме парадирали с това, че помагаме на десетки, стотици хора всекидневно, но не умеем да скриваме радостта си тогава, когато вие ни съобщите по-щастливи от когато и да е било, че наистина успявате да постигнете нещо.

Единственото, което можем да кажем повече в настоящото четиво, е да бъдете уверени в себе си, защото заслужавате успеха, а останалото съвсем спокойно можете да оставите на нас. Ние знаем какво правим!

За разлика от сурватъчния протеин, който се произвежда от млечни продукти, граховият протеин се прави от грах и не съдържа млечни продукти. Той доставя всички основни аминокиселини, без метионин. Той е без глутен и не съдържа от често срещаните алергени.

Хората, които приемат грахов протеин казват, че той намалява апетита им, помага им да се чувстват по-дълго сити и благодарение на това отслабват повече. Граховият протеин помага за контрол на нивата на кръвната захар и увеличава метаболизма. Той е доста популярен между вегетарианците и веганите, както и хората с алергии, които не могат да приемат яйчени, млечни и соеви продукти.

Граховият протеин е особено полезен за запазване на мускулната маса и стимулиране на загубата на мазнини по време на диета. Това се дължи на високите нива на аминокиселини с разклонена верига.

Сурватъчният протеин е идеален за всички, които нямат алергии към млечни продукти. Граховият протеин от друга страна е хипоалергенен, лесно смилаем и пълен с незаменими аминокиселини. И двата имат многобройни ползи, така че изборът трябва да определите вие, въз основа на вашите фитнес цели и предпочитания.

Граховият протеин рядко причинява странични ефекти, тъй като има ниско съдържание на фибри и не предизвиква подуване и газове, както храненето с грах. Той има високо съдържание на натрий. Имайте това предвид ако ви се налага да ограничавате приема му.

4.53 / 219