МЕНЮ
Кошница

Протектори за зъби и уста

Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

В днешната динамика, в която живеем, човек е добре да има различни отдушници, които да го карат да се чувства успокоен и сериозно разтоварен. При практикуването на подобен вид спортове, най-често бойни, в които има сериозен контакт с опонента, рисковете от значителни контузии по цялото тяло са много големи.

Хубаво е човек да има всички необходими защитници на тялото. Една от най-важните, но все пак уязвими по време на тренировка области е лицето – очите, главата, зъбите, устата и разбира се носът.

Протектор за нос има, но не във всеки спорт той е позволен. С употребата на каска, протекцията на лицето и главата се повишава драстично, но каската не във всяка дисциплина е позволена, така че човек невинаги има достъп до такъв аксесоар.

Където е позволено, експертите съветват тя задължително да се поставя на главата, за да се предотвратят някои от най-сериозните контузии на организма. Сега, когато вече можете да се успокоите, че има вариант да продължавате да практикувате това, което ви харесва, следете внимателно в текста къде можете да го намерите.

Защо да използвате протектори за зъби и уста

Протектори за зъби и уста има в нашия онлайн магазин за спортни аксесоари и хранителни добавки. Хубаво е човек да се сдобие с такава протекция, защото тя не позволява да ви бъде избит зъб или да получите сериозна травма на челюстта по време на спаринг или мач.

Челюстната кост и скулите са едно от най-неприятните места, на които можете да получите удар. Там са възможни и доста микросчупвания, които да причинят травми на нервни окончания посредством костици.

Сами виждате колко е опасно човек да получи сериозна травма в тази област. Ето защо е добре да разчитате на протектори за зъби и уста в случаите, в които излизате на ринга.

Ние можем да ви обясним повече ако имате допълнителни въпроси, свързани с нещата, които трябва да знаете, когато практикувате някои от най-опасните спортове на планетата.

Workout.bg – ние сме тези с всичко необходимо

Когато търсите даден продукт, който не се предлага в изобилие на пазара в България, то съвсем нормално е да не го откривате кой знае колко лесно. Ако дълго време след като сте изровили по-голямата част от търговците в бранша със спортни хранителни добавки и все още не сте намерили необходимото, то вие се нуждаете от надежден и утвърден онлайн магазин.

Като такъв, ние предлагаме стоки и продукти, които не само, че не се намират навсякъде, но и са селектирани по такъв начин, който да позволява възможно най-високо качество на колкото се може по-ниска цена. Ние знаем колко е важно за вас да сте добре екипирани за спортове, които могат да се окажат и доста опасни.

Не знаем дали любовта към спорта ще ви спаси от контузии, но знаем, че протекторите за зъби и уста ще го направят по най-добрия начин. Ето защо ви предлагаме само най-доброто, за да се чувствате добре по време на тренировки в бойната зала, а и на ринга срещу вашия опонент.

Не се притеснявайте от травми, когато сте екипирани с аксесоари и консумативи, закупени от Workout.bg. Там всичко, което можете да закупите е на най-добра цена и на най-високо качество.

Повярвайте в нас, както и ние ще повярваме във вас. Очакваме ви!

При някои спортове е особено важно да носите протектори за уста, за да предотвратите наранявания на устните, зъбите или езика. Носете протектори ако тренирате спортове, при които е възможно да има сблъсък като футбол, бокс, борба, хокей или карате ролери или скейтборд.

Няма проблем да носите протектор с брекети. Винаги трябва да защитавате зъбите си и при такива случаи е добре да обсъдите с вашият зъболекар какви протектори да изберете. Важно е да не повредите брекетите си и в същото време да защитите зъбите си.

Протекторите предотвратяват наранявания на зъбите, устата, бузите, езика и челюстта. Ако не ги използвате можете получите счупвания на зъбите и челюстите и увреждане на корените.

Това е въпрос на лични предпочитания. Някои хора смятат, че единичните са по-удобни и по-сигурни, други казват същото за двойните. Най-добрият вариант е да опитате и двата и да прецените за себе си, с кой ще се чувствате по-добре.

Меките протектори са по-удобни, но те не са много издръжливи, тъй като по-лесно се прехапва материала. От друга страна по-твърдите протектори осигуряват по-добра защита и материала издържа по-дълга употреба. Ако тренирате боен спорт, изберете по-твърд протектор, за да защитите зъбите си по-добре.

4.56 / 254