МЕНЮ
Количка

Протектори за зъби и уста

Няма добавени продукти в тази категория.

В днешната динамика, в която живеем, човек е добре да има различни отдушници, които да го карат да се чувства успокоен и сериозно разтоварен. При практикуването на подобен вид спортове, най-често бойни, в които има сериозен контакт с опонента, рисковете от значителни контузии по цялото тяло са много големи.

Хубаво е човек да има всички необходими защитници на тялото. Една от най-важните, но все пак уязвими по време на тренировка области е лицето – очите, главата, зъбите, устата и разбира се носът.

Протектор за нос има, но не във всеки спорт той е позволен. С употребата на каска, протекцията на лицето и главата се повишава драстично, но каската не във всяка дисциплина е позволена, така че човек невинаги има достъп до такъв аксесоар.

Където е позволено, експертите съветват тя задължително да се поставя на главата, за да се предотвратят някои от най-сериозните контузии на организма. Сега, когато вече можете да се успокоите, че има вариант да продължавате да практикувате това, което ви харесва, следете внимателно в текста къде можете да го намерите.

Защо да използвате протектори за зъби и уста

Протектори за зъби и уста има в нашия онлайн магазин за спортни аксесоари и хранителни добавки. Хубаво е човек да се сдобие с такава протекция, защото тя не позволява да ви бъде избит зъб или да получите сериозна травма на челюстта по време на спаринг или мач.

Челюстната кост и скулите са едно от най-неприятните места, на които можете да получите удар. Там са възможни и доста микросчупвания, които да причинят травми на нервни окончания посредством костици.

Сами виждате колко е опасно човек да получи сериозна травма в тази област. Ето защо е добре да разчитате на протектори за зъби и уста в случаите, в които излизате на ринга.

Ние можем да ви обясним повече ако имате допълнителни въпроси, свързани с нещата, които трябва да знаете, когато практикувате някои от най-опасните спортове на планетата.

Workout.bg – ние сме тези с всичко необходимо

Когато търсите даден продукт, който не се предлага в изобилие на пазара в България, то съвсем нормално е да не го откривате кой знае колко лесно. Ако дълго време след като сте изровили по-голямата част от търговците в бранша със спортни хранителни добавки и все още не сте намерили необходимото, то вие се нуждаете от надежден и утвърден онлайн магазин.

Като такъв, ние предлагаме стоки и продукти, които не само, че не се намират навсякъде, но и са селектирани по такъв начин, който да позволява възможно най-високо качество на колкото се може по-ниска цена. Ние знаем колко е важно за вас да сте добре екипирани за спортове, които могат да се окажат и доста опасни.

Не знаем дали любовта към спорта ще ви спаси от контузии, но знаем, че протекторите за зъби и уста ще го направят по най-добрия начин. Ето защо ви предлагаме само най-доброто, за да се чувствате добре по време на тренировки в бойната зала, а и на ринга срещу вашия опонент.

Не се притеснявайте от травми, когато сте екипирани с аксесоари и консумативи, закупени от Workout.bg. Там всичко, което можете да закупите е на най-добра цена и на най-високо качество.

Повярвайте в нас, както и ние ще повярваме във вас. Очакваме ви!

4.56 / 254