Yandex
МЕНЮ
Кошница
Протектор за зъби / Mouth Guard

ARMAGEDDON Протектор за зъби / Mouth Guard

 • Наличност: В наличност
 • Модел: Протектор за зъби / Mouth Guard
 • Добавен на: 2022-05-04
 • SKU: 1035
8.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Оборудването за бойните спортове е от първостепенно значение. Без значение дали стъпвате на ринга като професионалист, аматьор, или просто за да проведете спаринг среща, е необходимо да имате протектор за зъби, който да ги предпазва от сериозни травми и наранявания.

Ударите в лицето могат да бъдат изключително тежко. Да, по време на спаринг противниците не целят да се наранят един другиго, но все пак винаги съществува риск единият неволно да удари другия по-силно, отколкото е необходимо.

За да сте подготвени за такива ситуации, ние от Workout.bg сме събрали в нашия онлайн магазин съвкупност от най-висококачествените аксесоари за бойни спортове, които можете да откриете на пазара.

Един от тези продукти е ARMAGEDDON Протектор за зъби / Mouth Guard – той ще гарантира, че зъбите ви ще бъдат максимално предпазени от счупване или избиване, за да можете да се фокусирате изцяло върху тренировките и усъвършенстването на уменията си на ринга.

Ползите от употребата на ARMAGEDDON Протектор за зъби / Mouth Guard

На всички ни е известно за какво се използват протекторите за зъби. В професионалните срещи те са задължителни, тъй като там ударите могат да бъдат буквално унищожителни. Това не значи обаче, че предпазителите не се използват и по време на тренировки.

Каквито и умения да имате, винаги е добре да бъдете предвидливи и да не поемате излишни рискове. Ето защо ARMAGEDDON Протектор за зъби / Mouth Guard е подходящ за всекиго, който иска да има оптимална защита, докато упражнява боксовите си умения.

Това, което прави този продукт предпочитан от толкова много потребители, е, че протекторът е изработен от силикон, който отговаря на най-високите стандарти за качество. Не възпрепятства дишането и се оформя изключително лесно.

Преди първата употреба трябва да го оставите за 20-30 секунди във вряща вода. След това извадете протектора и го потопете в студена вода за 1 секунда и го сложете веднага в устата си. Той ще приеме формата на вашата челюст, за да може да прилепне плътно и да ви осигурява най-добра защита.

Workout.bg – безкомпромисни към качеството

Това, което отличава екипа на Workout.bg от другите онлайн магазини за хранителни добавки и спортни аксесоари, е, че ние не правим никакви компромиси с качеството. Стремим се да предоставим на клиента възможност да избира само от истински качествени продукти на истински изгодни цени.

Информация за продукта
Производител ARMAGEDDON
Артикулът е изработен от
Материал Силикон

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при бойни спортове.

При подготовката си го използват както професионални атлети, така и любители на бойните спортове.

Като основни предимства на този продукт можем да посочим:

 • Предпазва зъбите от силни удари;
 • Размерът е универсален;
 • Оформя се лесно;
 • Изработен е от висококачествен материал;
 • Не възпрепятства дишането.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Борба.