МЕНЮ
Кошница
Боксови бинтове - Чифт / Red

ARMAGEDDON Боксови бинтове - Чифт / Red

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Боксови бинтове - Чифт / Red, 3 Метра
  • Добавен на: 2022-05-12
9.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Боксът е един от най-практикуваните спортове в света. Това не е изненадващо, като се имат предвид необходимия набор от умения, дисциплина и воля, за да бъде един боксьор истински професионалист. Факт е, че най-нужният аксесоар на всекиго, който тренира бокс, са боксовите ръкавици.

Въпреки това обаче има и друг, не по-малко важен аксесоар, който е задължителен както за любителите, така и за професионалистите.

Боксът крие опасности. Не само когато сте в спаринг среща с друг трениращ, но дори и когато тренирате само с круша. Някои от най-честите контузии са тези в ръката, и по-конкретно – в пръстите. Бинтовете имат за цел да минимализират риска от такива травми.

ARMAGEDDON Боксови бинтове - Чифт / Red [3 Метра] са подходящ избор за всекиго, който иска да бъде напълно защитен от потенциални травми и да се представя отлично както на ринга, така и извън него.

В онлайн магазина на Workout.bg можете да откриете още много други видове боксови бинтове, както и спортни аксесоари, тренировъчни облекла и фитнес уреди, с които тренировките ви несъмнено ще бъдат по-ефективни.

Защо да използвате ARMAGEDDON Боксови бинтове - Чифт / Red [3 Метра]

Ръкавиците далеч не са единственият аксесоар, който предпазва ръцете от силните удари. Бинтовете имат за цел да стегнат пръстите по такъв начин, че ударът да бъде плътен и максимално ефективен. Освен това предпазват костиците от счупване.

За да ви бъде боксовият бинт от полза обаче, трябва да сте сигурни, че не само е увит правилно, но и е изработен от качествена материя. ARMAGEDDON Боксови бинтове - Чифт / Red [3 Метра] е именно такъв.

Един от най-често срещаните проблеми по време на тренировки е потта по дланите. Тя може да попречи на ръкавиците да са плътно прилепнали към ръцете, което ще окаже негативно влияние на тренировките ви.

Поради тази причина при избора на бинт е изключително важно да знаете дали материята е такава, която не позволява на влагата да се задържа. Триметровият бинт на ARMAGEDDON не само, че е изработен от такава материя, но и има велкро лента, с която прилепва плътно към ръката, и има дупка за палеца.

Богата селекция от боксови аксесоари в Workout.bg

Ние от Workout.bg знаем, че всеки уважаващ себе си спортист не прави компромиси с качеството на екипировката, която използва. Затова се стремим каталогът ни с продукти да съдържа продукти от първокласно качество на супер цени.

Информация за продукта
Производител ARMAGEDDON
Артикулът е изработен от
Дължина 3 М
Материал Памук
Цвят Червен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при бойни спортове.

При подготовката си го използват както професионални атлети, така и любители на бойните спортове.

Предимствата на боксовия бинт на Армагедон са:

  • Изработен е от 100% памук;
  • Предлага се в различни цветове;
  • Не задържа потта.

Бойни спортове:

  • Смесени бойни изкуства (ММА);
  • Муай-тай;
  • Бокс.