МЕНЮ
Кошница
Бърза круша - Двойна / Boxing Double End Speed Bag
-20 %

OstroVit Бърза круша - Двойна / Boxing Double End Speed Bag

 • Наличност: По заявка
 • Модел: Бърза круша - Двойна / Boxing Double End Speed Bag
 • Добавен на: 2022-05-09
 • SKU: 5903933902173
До края на офертата остават:
Дни
Часа
Минути
Секунди
28.76 лв.
35.95 лв.
Продуктът е временно изчерпан!
Оставете имейл и получете известие при нова наличност и вземете специална отстъпка!

В света на бокса има няколко спортни уреда, без които никой истински мотивиран боксьор не би могъл да постигне заветните цели. Съществен аспект в подготовката на бокс ентусиастите е именно двойната бърза круша. Това е едно от най-универсалните фитнес оръдия, което тренира някои от най-преимуществените качества на всеки добър спортист – сила, ловкост, скорост, прецизност, навременна реакция и комбинативност.

Тук в Workout.bg ви предлагаме изключително изгодна боксова круша на полския лидер в спортните стоки OstroVit, с която да промените завинаги своите тренировки.

Спецификации на OstroVit Boxing Double End Speed Bag

OstroVit Бърза круша - Двойна / Boxing Double End Speed Bag представлява сферична боксова круша, която е със двойно закачане – за тавана и пода. Така при удар, благодарение на задействания тласък и естествения ефект на обратно задвижване, се получава откат и непрекъснато движение на крушата, които спомагат за трениране реактивността на спортиста.

Приемете тази круша като най-бързия ви и непредвидим боксов противник. Всъщност, много често точно този тип боксови круши се избягват, най-вече от начинаещите спортни ентусиасти, тъй като тя изглежда прекалено рисково и непредвидимо оръдие. Истината е, че това е прави по-специална, тъй като именно чрез специфичния ефект на връщане на крушата обратно към трениращия се преминава от начинаещо ниво към ниво истински специалист.

Както се случва често в живота – най-предизвикателните неща ни правят най-силни и ни променят най-значително. Ако не се притеснявате да предизвикате своите умения, то двойната бърза круша на OstroVit е точно за вас.

Кратка характеристика:

 • Бърза боксова круша с двойно закачане;
 • Издръжлива материя и стабилна изработка;
 • Здрав метален механизъм за закачане.

Предимства, които OstroVit Бърза круша - Двойна носи

OstroVit Бърза круша - Двойна / Boxing Double End Speed Bag ще изпита вашите способности и ще ви накара да станете много по-добри боксьори. С нея ще тренирате не само своята бързина и ловкост, но ще работите за оптималната си реактивност, ангажирайки психическия си капацитет за концентрация във физическите ви усилия за удряне и посрещане на боксовата круша.

Ако искате да подобрите ударите си чрез оптимизиране на тайминга и да направите боксовата си игра още по-бърза и успешна, то това е продуктът за вас! С двойната боксова круша на ОстроВит ще се научите да избягвате и най-непредвидимите удари на противника и ще повишите своята точност.

Може да поръчате още сега през нашия онлайн магазин. Нека ниската цена и семплия дизайн на продукта да не ви залъгват – крушата ще развие вашите способности както никога досега.

Workout.bg – за хората, които не чакат да стане „утре“, за да станат по-добри.

Информация за продукта
Производител OstroVit
Артикулът е изработен от
Цвят Черен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при бойни спортове.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Ползи от тренировката с двойна бърза круша:

 • Подобрявате бързината на ръцете си;
 • Тренирате способността си да избягвате противниковите удари;
 • Повишавате точността на ударите си;
 • Работите за сила, рефлексност и издръжливост.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Борба.