МЕНЮ
Кошница

Издръжливост

2.80 лв. 3.50 лв.
Купи
20.95 лв.
Купи
Мнения за ефекта от ANAVITE
ANAVITE
-15 %
68.00 лв. 80.00 лв.
Купи
44.19 лв. 51.99 лв.
Купи
38.21 лв. 44.95 лв.
Купи
23.16 лв. 28.95 лв.
Купи
17.96 лв. 22.45 лв.
Купи
27.16 лв. 33.95 лв.
Купи
31.16 лв. 38.95 лв.
Купи
17.56 лв. 21.95 лв.
Купи
18.36 лв. 22.95 лв.
Купи
51.96 лв. 64.95 лв.
Купи
25.96 лв. 32.45 лв.
Купи
2.40 лв. 3.00 лв.
Купи
1.60 лв. 2.00 лв.
Купи
31.96 лв. 39.95 лв.
Купи
24.57 лв.
Купи
50.00 лв.
Купи
2.20 лв. 2.75 лв.
Купи
66.00 лв.
Купи
48.00 лв.
Купи
90.00 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 134 (6 страници)

Всеки човек има своето ежедневие в залата. В нея времето минава ползотворно, а след това се чувствате по-енергични.

Нивото на издръжливост на организма ви се увеличава, вие ставате все по-можещи, а накрая се получава така, че явно усещате ефекта от тренировките, където се трудите ежедневно. Ние със сигурност искаме вашето физическо състояние да се подобрява с времето, така че ще ви даваме това, от което имате нужда.

Вие правите това, което се иска от вас, но готови ли сте да се доверите на някого, който ще трябва да свърши това, което попада в неговата част? Ако сте готови да оставите половината работа на някой друг – давайте, ние сме до вас, очаквайки ви да направите това, което е най-доброто за вас.

Какво можем да приемаме за издръжливост

Един от най-важните показатели за човешкото тяло, това е времето, в което то може да прекара в работен режим, независимо дали говорим за ментален труд или за физически такъв. Естествено, в Workout.bg обикновено говорим за спортния аспект на нещата, така че с настоящото четиво ще ви покажем как се случва магията с повишаване на нивото на издръжливост.

Тя е основният фактор, който реално решава кога, колко и как ще провеждате тренировките си. Ако тя е ниска в показателите си, то тогава нещата ще завършат неблагоприятно ако изобщо започнат заради ниското ниво на възстановяване от предната тренировка.

Не правете грешката да се оставяте в ръцете на случайността, когато можете да вземете точните съставки в името на повишаване на стойността на някои от основните ви показатели.

Workout.bg – ние сме това, което ще ви подкрепи

В историята си, ние сме преживявали много неща – падения и изкачвания. Няма да лъжем, че сме се страхували от това да не изпаднем от списъка на хората, които са ни давали своето доверие, което ни е и поддържало в трудностите.

Всеки, който ни е виждал в процес на работа, знае, че ние даваме всичко от себе си дори и в ежедневната работа. Няма как да очакваш от хората да ти дават своето доверие без да си дал нещо в замяна.

За да си лидер на пазара в нишата, в която се развиваш, не е нужно много – важното е да дадеш достатъчно. Правим нещата да изглеждат лесни изцяло заради опита ни – той ни кара да се вдъхновяваме още повече докато се справяме със задачите си.

Всяко нещо, което правим и с което се захващаме се прави изцяло за вас – нашите клиенти, които винаги са били до нас. Лоялността е нещото, което ценим най-много от всичко.

Не се подлъгваме по мисълта, че каквото и да правим, вие ще стоите мирно и ще ни подкрепяте. Обичаме сами да се предизвикваме на ежедневна база и да успяваме да изпълняваме предизвикателствата, които сами си поставяме.

Това ни осигурява възможността да не губим формата си. Всичко има своята цена, а най-голямата и най-скъпата сме готови да платим само и единствено за вас – вие го заслужавате.

Очакваме ви да ни посетите в нашия онлайн магазин, за да почувствате нашата отзивчивост, с която подхождаме към клиентите си. Няма да крием, че всеки продукт е преминал специален процес по тестване както от производител, така и от нас самите в качеството ни на търговци.

Очакваме ви!

Има различни добавки, които подобряват издръжливостта и производителността. Най-често те съдържат витамини от група В, сурватъчен протеин, l-карнитин, бета аланин и креатин.

Кофеинът има много ползи за спортистите, които искат да подобрят продължителността и темпото на тренировките си. Освен, че повишава издръжливостта, той има и други ползи и блокира действието на молекулите, предизвикващи умора.

За да бъдете във форма има няколко важни неща, които трябва да правите. Трябва да се храните правилно, да тренирате умно и да си почивате. Чудесен начин да станете по-издръжливи са тренировките, при които постепенно увеличавате натоварването.

Ако се чувствате уморени често това може да се дължи на анемия в резултат на дефицит на желязо. Спортистите губят желязо, когато се потят и по-често страдат от анемии. Добавките с желязо могат да повишат издръжливостта ви и да имате повече енергия.

Хората, които тренират активно се нуждаят от протеини, за да бъдат издръжливи. Въпреки, че не е необичайно спортистите, които искат да повишават своята издръжливост да се съсредоточат повече върху приема на въглехидрати, протеинът е от съществено значение за възстановяването, изграждането и поддържането на мускулната ви маса. Освен това, когато тренирате продължително време, тялото ви се обръща към протеина като допълнителен източник на енергия, което прави още по-важно консумирането на протеини.

4.47 / 238