МЕНЮ
Количка

GABA

GABA 480 mg
Изчерпан
15.60 лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

В съвременното ежедневие всеки има нужда от своето спасение от динамиката и всички други проблеми, които съпътстват дните му. Не се притеснявайте ако вие все още не сте открили своето – това все още си остава едно от най-трудните неща, а именно намирането на отдушник от проблемите.

Ако имате необходимост от навик, с който да се спасите от проблемите, в никакъв случай не бързайте да посягате към чашката със спиртни течности. Потърсете своя източник на спокойствие в онова, което ви дава природата.

Тя винаги знае какво е най-доброто за вас и няма да ви накара да се чувствате претоварени, за да разграждате алкохола след като го приемете. Напротив – ако приемате този продукт, с който ще ви запознаем днес, вие ще се чувствате едновременно и защитени от проблеми в здравословен аспект, и с неприятностите, причинени от стрес и завишените нива на адреналин.

Изключително добър вариант, с който да преборите изтощителното ежедневие и да преборите натовареността си, е да приемате антиоксидантен комплекс или пък отделни добри имена, които отново са в списъка на антиоксидантите. Един такъв е GABA, който ще попадне под фокуса на прожекторите в настоящото четиво.

Прочетете повече за този антиоксидант до края на текста и след това вземете своето информирано решение дали се нуждаете от него. Ако все пак стигнете до убеждение, че ви е необходимо толкова добро подкрепление – ние ви очакваме на Workout.bg.

Гарантирайте си спокойствие в ежедневието с GABA

Както вече стана ясно – веществото, което искаме да ви представим днес, ще се погрижи за това да сте в състояние на постоянно спокойствие. Освен всички свои невероятни ползи, GABA ще се погрижи и за това да имате изключително високи нива на умствена концентрация.

Ще ви напусне постоянната тревожност в работата, в ежедневието и т.н. и това се случва, защото ще имате успокоени неврони, които няма да свръхстимулират. Веществото ще предизвика и така необходимото мускулно отпускане, което е необходимо, за да можете да сте напълно спокойни на всички нива.

GABA е биогенен суплемент от група аминокиселини, която се появява чрез синтез, извършван от мозъка. Тя е един от основните невротрансмитери и играе основна роля, за да може централната ви нервна система да се регенерира в адекватни темпове.

Освен всичко останало, веществото, с което превземаме вниманието ви днес, е и основен метаболитен помощник. Това ще помогне и на мозъка ви да функционира достатъчно добре, за да взима хладнокръвни решения в работата, свежи идеи ще ви обсипват достатъчно често, за да сте успешни и т.н.

Workout.bg – всеки проблем има своето решение

Не можем да скрием, че се справяме добре в намирането на решения за нашите клиенти. Просто го можем, защото е проверено във времето, че нашите способности се простират в това да намираме решенията за доброто и светло бъдеще на клиентите ни.

Те знаят, че могат да ни имат безкрайно доверие и да ни търсят в ситуации, в които ние сме достатъчно добре подготвени и именно тези компетентност и загриженост ни правят перфектни във всеки един аспект. Потребителите са нашето най-важно звено в работата ни и никога няма да ни омръзне да правим важните неща заради тях – без да се замисляме, без страх, без грешка.

Нашето психично състояние се управлява до голяма степен от уникален коктейл от невротрансмитерни химикали в мозъка - един от които е GABA (гама-аминомаслена киселина). GABA е по същество сигналът за успокояване на вашето тяло, изпомпвайки спирачките на превъзбудените неврони и допринасяйки за цялостен релаксиращ ефект.

Начинът ни на живот и различни генетични фактори водят до промени в нивата на GABA и това е причина при много хора за безсъние, тревожност и депресии. Поддържайки нивата на GABA балансирани ние сме много по-спокойни и концентрирани.

Храненето е от решаващо значение. Ако се храним нездравословно, ние натоварваме тялото си и често нарушаваме способността му да произвежда и използва GABA. Избягвайте преработените храни и хапвайте повече зеленчуци като броколи, карфиол, брюкселско зеле, спанак и сладки картофи.

Добавките GABA са безопасни когато се приемат в препоръчителните дози. Не се препоръчват за бременни или кърмещи жени, както и за деца на възраст под 6 години. Ако приемете по-високи дози може да имате храносмилателни проблеми и да сте по-сънливи. Добавките могат да взаимодействат и с лекарства, затова говорете с лекар ако са ви предписани.

Дозата зависи от целите, които сте си поставили. Ако търсеният от вас ефект е мускулен растеж се препоръчва доза между 3 и 5 грама на ден. Ако приемате добавките, за да подобрите качеството на съня си е най-добре да пиете около 2 грама 30 минути преди лягане.

4.56 / 164