МЕНЮ
Количка

Соев протеин

Производител: OstroVit
26.45 лв.
без ДДС:26.45 лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Това, което повечето хора казват, когато видят растителна алтернатива на типично месно вещество, каквото са белтъчините (протеините), е „Аз да не съм тревопасно?“. Дотук добре, има логика да се тръгва гневно на подобни комбинации.

Една от колаборациите, обаче не заслужава нито едно лошо мнение, защото предоставя същите ползи на организма, но нямаме тежест, забравяме за трудното изхождане (симптоми при някои за повишени белтъчини), въпреки че протеинът прави тялото по-способно да се отървава от непотребните вещества.

С какво ще ви помогне хранителната добавка соев протеин

За именно тази колаборация ще говорим днес – соев протеин. Тя е нещото, което спасява хиляди вегани или вегетарианци от животинските протеини.

Нещо повече – тя дава възможността да получите по-голяма мобилност, по-големи енергийни запаси за движение, което ще извършите дори и дни след като сте приели първата си доза. Не се притеснявайте ако в началото получите леки стомашни смущения – това е напълно нормално в началото.

С времето организмът свиква и вие ще имате едно невероятно мобилно и повратливо тяло, което ще слуша и изпълнява стриктно заповедите ви, независимо с какво го занимавате. Ние знаем как да дадем на тялото ви точно онова, което заслужава, така че бъдете готови за неща, които ще променят вашето ежедневие по начин, който ще ви направи изключително свежи.

Вече няма да се чувствате изморени, когато правите упражнения в залата, няма да чувствате липса на енергия, когато се затичате за автобуса, нито пък ще пропускате тренировка – имате соев протеин, който ще бъде ваш основен помощник дори и в ежедневни натоварвания. Можете да го приемате навсякъде и по всяко време – нужна ви е просто чаша.

Workout.bg – ние знаем какво ви е нужно

Като един от лидерите на пазара за хранителни добавки и спортни аксесоари, ние знаем колко е важно за вас да бъдете част от тенденциите в спорта. Когато човек спортува, той трябва да се чувства максимално добре и удобно както в дрехите си, в обувките си, така и в кожата си.

По никакъв начин нямаме намерение да ви ощетяваме откъм качество или други величини. Няма да позволим да плащате суми, които по нищо не приличат на качеството, което получавате.

Повечето търговци, които развиват дейност в нишата, в която и ние, са достатъчно опитни, за да могат елегантно да вземат повече пари от хората, които им имат пълно доверие. Това, разбира се, не е начин да бъдеш открит и честен с онези, които искат да им бъде помогнато.

Ние напълно разбираме вашите притеснения и знаем, че искате да имате до себе си един съвестен и напълно открит партньор, който да ви снабдява с всичко онова, що ви е необходимо, за да постигате брилянтна форма във всеки един етап от тренировъчното ви развитие. Не можем да си позволим да ви объркваме, това ще ни накара да се чувстваме напълно непотребни.

В работата си, сме открили много хора, с които сме обменяли контакти в областта на хранителните добавки и спорта. Това ни е помогнало да се издигнем до степен, в която хората да ни имат пълно доверие в посока спортно развитие.

Ако и вие търсите своя личен снабдител за различни аспекти в спорта – посетете нашия онлайн магазин, а ние ще се отзовем ако имате нужда от помощ. Очакваме ви!

Соевият протеинов изолат на прах е направен от обезмаслени соеви люспи, които са измити или в алкохол, или във вода, за да се отстранят захарите и диетичните фибри. След това те се дехидратират и се превръщат в прах. Този продукт съдържа много малко мазнини и никакъв холестерол. Соевият протеин на прах се използва за приготвяне на соеви храни за кърмачета, както и разнообразни алтернативи за месо и млечни продукти.

Може да се комбинира приема и дори е препоръчително да се приемат заедно. По този начин се синтезират повече мускулни протеини, отколкото когато се консумира само сурватъчен или само соев протеин.

Няма категорични доказателства, че соевият протеин стимулира загубата на тегло повече от останалите. Контролът на апетита и отслабването при диетите със соев протеин са приблизително същите като при консумацията на казеин и сурватъчен протеин.

Соевите храни имат много положителен ефект върху здравето на сърцето. Те понижават нивата на лошия холестерол и повишават добрия. Соевият протеин е растителен, което го прави много предпочитан от вегетарианци и вегани, които ограничават приема на животински протеини.

Соевите продукти имат някои потенциални недостатъци, но няма достатъчно изследвания, които категорично да потвърдят, влиянието на соята върху здравето ни. Смята се, че соята може да повлияе на функцията на щетовидната жлеза и производството на хормони, но според повечето изследвания този ефект е много лек и не е причина за тревоги.

4.47 / 207