МЕНЮ
Кошница

Метионин

38.40 лв. 48.00 лв.
Купи
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Какво е метионинът? Това вещество познато ли е на човека, та самите вие чували ли сте го достатъчно пъти, за да можете да му се доверите?

Всички тези въпроси са важни, защото не всеки знае добрите практики в науката и нещата, които тя е готова да му даде. Ако сте готови да експериментирате и ви се чете материал, който ще ви разкаже нещо повече за едно сравнително младо вещество, каквото е метионин, то вие сте на правилното място.

Когато за първи път чуете наименованието на това вещество, най-вероятно се сещате за мелатонина, но всъщност те нямат нищо общо помежду си. Тук говорим изцяло и само за имунна система и нейното поддържане.

Защо да използвате метионин

Това, което можем да ви кажем за това ново вещество, е, че то помага наистина. Без компромиси, без проблеми със странични ефекти, без нищо, което да ви навреди – само и единствено пищна помощ, която да ви превърне във воини, които ценят здравето си.

Ние можем да ви помогнем с това да постигнете по-добра форма и здраве, а както знаете тези две неща трябва да вървят ръка за ръка, иначе нещата не се получават толкова лесно. Тялото изглежда добре отвън, когато е здраво отвътре – заради това наблегнете на правилното хранене и редовните тренировки – това е единственият вариант, по който да достигнете перфектно здраве.

Веществото метионин ще ви помогне да се чувствате далеч по-здрави и укрепнали – това ви го гарантираме напълно!

Причините да се доверите на Workout.bg

Всеки човек има нуждата да се довери на изпитан помощник за постигане на здраве и абсолютна работоспособност. Ние винаги сме се радвали на онези от вас, които освен, че са лоялни към нас, са и напълно посветени на идеята да помогнат на самите себе си да се превърнат в една много по-успяла и добре изглеждаща своя версия.

Нямаме никакво съмнение, че дори и вие, които в момента четете този текст, сте някъде в средата по пътя към истинската победа в битката с излишните килограми или другите проблеми, които ви съпътстват – например слаб имунитет.

Победата срещу имунитета не е от най-лесните но нека не започваме войната с песимизъм, а да проверим какво точно ви е необходимо, за да се чувствате наистина добри в това, което правите. На първо място, нужно ви е нещо, което да ви поддържа мотивирани да успявате в проблемните моменти.

Едно от тези неща, например, е съвестен търговец, който наистина да може да ви накара да излезете от менталната дупка, която обикновено пречи да бъдем наистина добрата наша версия. Постигането ѝ не е лесно и не всеки смее да се изправи срещу нея.

Повечето хора тъкмо започват да виждат някакви резултати и в следващия момент се превръщат в свои собствени противници, започвайки да ядат напълно безразборно и неконтролируемо всякакви видове вредни храни и сложни въглехидрати. Ние сме на мнение, че в тези моменти хора като нас трябва да се намесят директно и да подкрепят своите потребители.

Няма да ви занимаваме повече с различните добри характеристики на търговеца-лидер. Ще ви кажем само това, че ви очакваме в нашия онлайн магазин за добавки – останалото е просто фон.

Метионинът е една от основните аминокиселини (градивни елементи на протеина), което означава, че той не може да се произвежда от организма и трябва да бъде осигурен от диетата. Той доставя сяра и други съединения, необходими на организма за нормален метаболизъм и растеж. Метионинът също принадлежи към група съединения, наречени липотропи, или химикали, които помагат на черния дроб да преработва мазнини (липиди).

Метионинът е много ефективно антиалергично средство. Той допринася за загубата на тегло, като регулира нивата на холестерол в кръвта. Тази аминокиселина има много положително влияние върху настроението на хората. Той помага при депресия и тревожност и предотвратява развитието на психични разстройства.

Основният източник на метионин са животинските протеини. Сред храните, богати на метионин са млякото и неговите странични продукти, яйца, говеждо и риба, както и някои зеленчуци като спанак. Ако не приемате редовно тези храни може да ви е необходима помощта на хранителни добавки с метионин. Те са един ефективен начин, по който да отговорите на ежедневните нужди от метионин на вашето тяло.

Предозирането на метионин причинява странични ефекти като гадене, повръщане, високи шансове за чернодробни заболявания, запек и лош дъх. Високите дози метионин могат да се метаболизират до хомоцистеин, който е токсичен метаболит. Метионинът насърчава отделянето на калций в урината и трябва да се избягва от хората с остеопороза.

Метионинът участва в имунната функция. Той е предшественик на аминокиселини, повишаващи имунитета. Необходим е за растеж и възстановяване на тъканите. Освен това метионинът подобрява тонуса и укрепва ноктите и косата. Той участва в различни процеси на детоксикация.

4.53 / 238