Yandex
МЕНЮ
Кошница

Уреди за масаж

Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Колкото повече тренирате, толкова повече резултати ще виждате – казват всички. Всъщност, това, което има наистина голямо значение е как почивате след тренировка.

Всеки, който е спортно активен човек, знае, че трябва наистина много да разчита на своите сили още в следващия път, в който отново влезе в залата. За целта, времевият диапазон между двете спортни занимания, трябва да бъде зает основно с активна почивка.

А хрумвало ли ви е да се заемете с масажи, които сами да си осъществявате изцяло в домашни условия? Това ще помогне на зарастването на мускулните ви разкъсвания, причинени от спартанската тренировка и ще ви даде силите следващия път да надскочите себе си.

Какви уреди за масаж можем да ви предложим

Уреди за масаж много, но качествените се намират при нас. Знаете ли колко е важно да имате здрави мускулни влакна, а сухожилия?

Не е нужно всеки път да разтягате и да се опъвате преди тренировка, за да постигнете по-голяма еластичност или пък подвижност. Важно е единствено да имате правилен процес по възстановяване.

С качествени уреди за масаж, вие всеки път след тренировка ще успявате да си давате всичката нужна за правилното отпочиване грижа. Благодарение на това, вие ще можете да укрепнете дори и докато стоите на дивана у дома след фитнес.

Кой друг ще помогне, ако не Workout.bg

Колкото и велик онлайн магазин да е един интернет каталог, пълен с всякакви хранителни добавки, то той няма как да е наистина перфектен ако всеки един негов ход е с цел правене на още и още пари. Парите никога не са били самоцел за нас – хората, които винаги са искали най-доброто за своите клиенти.

Това, което наистина е имало значение за нас и нашите клиенти, е било създаването на силна взаимовръзка и правенето на общи планове. Постигането на тренировъчните цели на клиентите ни е била наша работа, към която сме се отнасяли наистина сериозно всеки път, в който сме били ангажирани с нея.

Ето защо към днешна дата можем да се наречем един от най-добрите магазини за хранителни добавки в България. Ежедневната ни работа с клиенти винаги е била от сериозно значение за нас, защото тя е била факторът, който ни е учил най-много.

Трудът, положен в посока задоволяване на клиентските нужди, винаги е бил онова, което ни е давало удовлетворение в края на деня и ни е карало да се чувстваме сигурни, че правим всичко точно така, както трябва да го правим. Ето защо сме на ваша страна и най-важното – ето защо всяко нещо, което правим за вас, го правим с любов и грижа.

Очакваме ви не в онлайн магазина Workout.bg, заповядайте в нашето семейство!

Масажите бяха труднодостъпно удоволствие, но вече имаме по-голяма възможност да се възползваме от тях. Те ни карат да се чувстваме добре, помагат ни да се отпуснем и да спим по-добре, отразяват се добре на косата и кожата, намаляват болни и стягания и ни правят по-подвижни.

Ако нямате възможност да ходите на масаж често, може да си доставите това удоволствие като използвате електрически уреди за масаж. Те са чудесен вариант за ежедневна релаксация, дори и когато не сте в рамките на дома си и пътувате. Може да избирате между различни варианти на масажори, в зависимост от това каква част от тялото искате да масажирате. Имате избор между електрически масажори за крака, за врат и рамене, за длани, за глава и за горна и долна част на гърба.

За да изберете масажиращ уред трябва да решите какъв тип масаж искате. Едни от популярните варианти са шиацу масажорите, вибрационните и ударните масажори. Всеки производител предлага различни екстри като магнитни, топлинни или инфрачервени терапии. Какво ще изберете зависи изцяло от вашите предпочитания. Много масажори имат възможност за управление с дистанционно или приложение, което ви позволява да променяте масажните движения и интензитет според вашите предпочитания.

Тези възглавници ви позволяват да масажирате повечето части на тялото си. Масажните ленти могат да се поставят върху гърба, кръста, краката, раменете и врата. Могат да бъдат настройвани, за да оказват точно натискът, от който се нуждаете. Те помагат за облекчаване на болката и дискомфорта, причинени от натоварвания или продължително седене на работното място.

Най-големият плюс на масажните седалки е възможността да ги поставите и използвате, където желаете. Можете да ги използвате на всеки стол, дори и на работното си място и при дълги пътувания с кола. Силата на вибрациите на масажните седалки също може да бъде настройвана и контролирана според предпочитанията ви.

4.55 / 154