Yandex
МЕНЮ
Кошница

Менопауза

25.81 лв.
Купи
24.86 лв.
Купи
28.00 лв.
Купи
49.38 лв.
Купи
13.19 лв.
Купи
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Днес ще говорим за периодите в човешкия живот. Ще стане въпрос за това, че е хубаво човешкото тяло да бъде максимално раздвижено във всеки един епизод на житейския сериал.

Важно е хората да могат добре да осъзнават, че именно да се поддържаш във форма е едно от най-важните неща, които трябва да бъдат постигнати. Колкото можете – не е нужно да влизаме в олимпийска форма с бягане пред блока.

Не е нужно да сме добри в баланса колкото е добър един астронавт, например – те това работят, за вас е добре просто да имате достатъчно добра координация на движенията. Колкото повече напредва възрастта, тази координация ще се оказва все по-ценна.

Казват, че третата възраст заради това е накрая, защото е десерт, поднесен от живота. Имаме възможността да наблюдаваме развитието на вече порасналите си деца, да погледаме отстрани как те взимат правилните решения, как се трудят, как вече те хранят семействата си.

За нас, като родители, остава единствено да помагаме с онова, с което можем. Естествено, не бива да забравяме да отдаваме същата онази обич, която сме давали още в кошарата.

В настоящото четиво ще поговорим за десерта на живота, носещ името менопауза. Активната съвременна жена може да предотврати някои от нещата, които носи със себе си едно подобно явление.

Как да сме във форма при менопауза

Първо, за всички дами, които смятат, че менопаузата е вид болест – спрете тук и сега да считате за правилно едно подобно твърдение. Не бъдете прекалено осъдителни към природата, защото тя прави всяко нещо с причина.

Менопаузата сигнализира, че жената навлиза в най-зрялата си възраст и с това нейните фертилни функции, нейната привлекателност и нейната сексуалност намаляват. Напълно нормално е това да доведе до вид депресия, но нека не прибързваме с негативното.

Има и положителни неща в менопаузата – вече всяко нещо, което правите за формата си, ще го правите главно заради себе си и своето здраве, а не заради мъжките погледи. Така де, време е най-после да се посветите изцяло на себе си!

За борба със симптомите на менопаузата идва на помощ черният кокош, например. Запознайте се с едно от най-разпространените растения в Северна Америка.

От неговата корона се извлича екстрактът, който е нужен за създаването на хранителната добавка, която премахва притоците на топли и студени вълни, а замайването и умората си отиват завинаги.

Доверете ни се, защото ние знаем рецептата, с помощта на която ще се отървете от неприятния момент, когато животът ви навлезе в период на менопауза. Не забравяйте мисълта ни за десерта – той не е горчив!

Workout.bg – спортувайте през целия си живот

Животът на човек преминава през различни стадии. Няма значение дали говорим за детство – невръстните години, в които човек просто расте и се развива.

Няма значение дали става въпрос за любимите тийнейджърски години, в които всеки обича да купонясва, да остава до късно, да се сближава с противоположния пол и т.н. Няма значение дали се намираме и в юношеството – възрастта, в която получаваме най-силен тласък във физически аспект.

Тогава става ясно дали човек ще може да се възползва от този тласък и да го превърне в нещо наистина значимо – великолепно тяло, във форма и реален баланс на вътрешните организмови процеси.

За да може да стане възможна тази употреба на природните дадености, идващи в юношеството, ние все пак трябва да сме давали нещо от себе си в аспект спорт през останалата досегашна част от живота си.

Не е възможно да очакваме някакво сериозно развитие в телесен план без да сме вложили дисциплина, отдаденост и желание. От друга страна тези, които са платили цената, за да изглеждат сега добре, са наистина възнаградени в един момент и това сякаш дава още по-голям стимул, за да продължават те в същия дух.

Дали сте били от мързеливите или от отдадените – за нас няма никакво значение, защото ние имаме решение за всеки един от двата типа хора. В тийнейджърските и юношеските години (всъщност, те често се взимат за един и същи период, но има известна разлика) човек е най-склонен към развитие на мускулатурата, но и към надебеляване – всичко зависи от него самия.

Да си собственик на цял организъм не е лека задача, защото това е единственото място, на което човек е целодневно на работното си място. Позицията да ръководиш нещо толкова сложно, голямо и важно, каквото е човешкото тяло не е задача, с която всеки да може да се справи.

Понякога всеки има нужда от съвет, от помощ, от грижа и от рамо, на което да се опре. Ние от Workout.bg сме хора, уважаващи не само онези с многото спортни постижения, а и онези, които просто имат желанието да постигат тепърва.

На втората група им е нужен достъпен тласък в началото и ние разполагаме именно с това – достъпни хранителни добавки и спортни аксесоари. Качеството, типично за нас, е на възможно най-високо ниво.

Заповядайте в нашето голямо семейство, за да бъдете възнаградени за труда, който влагате в това да изглеждате добре.

Най-често за облекчаване на неразположенията по време на менопауза се използват добавки, които съдържат корен от мака, червена детелина, жълт кантарион и масло от вечерна иглика.

Добавките, които съдържат черен кохош и червена детелина помагат за намаляване на температурните скокове, раздразнителността и нощното изпотяване.

Препоръчваме ви да приемате В витамини. С напредване на възраста тялото губи способността си да абсорбира витамин В12 и липсата му води до умора, слабост, изтръпвания и депресии. Витамин В6 и D също се препоръчват за жени на възраст над 50 години, за да избернете фрактури на костите и да предодвратите депресивните настроения, които са често срещани по време на менопаузата.

За улесните тялото си по време на менопауза трябва да избягвате преработени храни. Вместо тях хапвайте повече плодове, зеленчуци, здравословни мазнини, морски дарове и ядки.

Ефективността на женшенът е доказана при някои симптоми на меноапаузата. Ако имате промени в настроението, тревожни сте и страдате от безсъние, опитайте добавките с женшен.

4.51 / 280