МЕНЮ
Кошница

За жени

79.00 лв.
Купи
40.00 лв.
Купи
23.50 лв.
Купи
31.80 лв.
Купи
60.00 лв.
Купи
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Без оправдания, без излишни и празни обещания – винаги сме искали да правим нашите клиенти възможно най-доволни и щастливи. Това е била основната ни цел и най-приятното е, когато един онлайн магазин се развива, изпълнявайки две неща.

Първото, свързано с потребителите му, е да изпълнява техните изисквания по конец, а второто е да прави своя интернет портал още по-приятен за окото и пълен с предложения. Ние, смеем да твърдим, прилагаме и двете ежедневно в работата си.

Какви мултивитамини за жени можете да намерите при нас

Едно от приятните неща, които човек може да направи със себе си, е да тренира редовно и да подобри телесната си кондиция. Този процес е изпълнен с трудности, които обаче лесно се изглаждат с правилния суплементариум.

Ние от Workout.bg можем да заявим, че разполагаме с всички необходими мултивитамини за жени, за които можете да се сетите. Те са разнообразни по големина на разфасовки, по имена и най-вече по функция.

Предлаганите от нас мултивитамини за жени са онова нещо, което ще ви избави от мъките на възстановяването след тренировка, както и през по-проблемния период от годината – този, изпълнен с вируси и грипове, дебнещи от всякъде. Доверете ни се, дами, няма да сгрешите с избора си!

Заповядайте в семейството на Workout.bg

Едно от най-големите желания на объркания клиент, е това да бъде част от едно цяло – нещо, което е в пъти по-голямо от него самия. Добра идея е да потърси сравнително нов онлайн магазин, който все още не е набрал абсолютна скорост.

Разбира се, това означава, че всяка една от двете страни трябва да умее да даде достатъчно от себе си и да направи максимално много за другата, която пък да го оцени подобаващо. Ние знаем колко е важно за вас да разполагате и с времето си, и с парите си, но същевременно да имате всички необходими артикули за трениране.

Хранителните добавки също не е добра идея да бъдат забравени, така че нека включим и тях в отношенията си. Вие, като наши потребители, ставате основен приоритет за нас, защото това ни дава шанс да ви правим щастливи и доволни.

Няма да крием, че се радваме за всеки един нов потребител в онлайн магазина ни, защото той е още една причина, поради която да продължаваме да се стараем до степен, в която можем да кажем, че сме постигнали още нещо значимо. Ето защо сме се запътили нагоре – постоянно при нас идват нови и нови потребители, които знаят значението на думата „лоялност“.

Очакваме ви в спортното семейство на Workout.bg, за да получите отношението, което винаги сте заслужавали!

Мултивитамините са чудесен начин да получите всички хранителни вещества, които не успявате да си набавите чрез хранене. За съжаление в забързаното ежедневие все по-често се храним с преработени храни, които са богати на захари и сол, но в същото време не съдържат хранителните вещества, от които се нуждаем. Жените са по-склонни да приемат мултивитамини отколкото мъжете. Нуждите от прием са различни при жените, тъй като зависят от техните специфични заболявания, възраст, начин на хранене и активност.

С наближаване на менопаузата тялото ни започва да произвежда по-малко естроген, което увеличава риска от сърдечно съдови заболявания и остеопороза. За жените над 50 се препоръчва прием на калции и витамин D. Витамин D е необходим за усвояването на калция и препоръчителните дози се увеличават с напредване на възрастта на жените. Магнезият също е важен за жените над 50, тъй като помага за поддържане на стотици функции в тялото.

Жените, които планират бременност трябва да приемат добавки с фолиева киселина. Тя намалява риска от раждане на бебе с проблеми като спина бифида. Има мултивитамини, които са специално за бременни жени. Консултирайте се с вашия лекар, тъй като по време на бременност нуждите от витамини са по-специфични. Бременните жени например се нуждаят от повече желязо, за да увеличат количеството на червените кръвни клетки и да намлят риска от анемия.

Не всички мултивитамини са еднакви. За да изберете мултивитамини е важно да разбирате нуждите на тялото си. Препоръчваме ви да избирате витамини и хранителни добавки от реномирани производители. По този намалявате вероятноста да приемате добавки, които съдържат алергени, вредни химикали и оцветители.

За да избегнете стомашен дискомфорт ви препоръчваме да приемате мултивитамините с храна. Няма проблем по кое време на деня ще се случва това.

4.51 / 295