Yandex
МЕНЮ
Кошница

Мултивитамини за жени

40.00 лв.
Купи
31.80 лв.
Купи
79.00 лв.
Купи
66.00 лв.
Купи
18.80 лв. 23.50 лв.
Купи
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Дамите са специални създания, а тяхното тяло не спира да ни изненадва със своите тайни. Женският организъм се развива по-различен начин от мъжкия и в него протичат процеси, които имат голямо влияние върху емоционалното състояние на дамите.

Знаете много добре за какво говорим. Именно поради тези различния, жените имат нужда от различна подкрепа, с която да овладеят протичането на процесите в техния организъм.

Дори и дамите, които са се посветили на активния начин на живот и прекарват часове във фитнес залата имат нужда от различен вид подкрепа от тази на господата.

Мултивитамините за жени са подходящи суплементи, които доставят нужните витамини и минерали на организма на нежния пол. По този начин се осигурява подкрепа за женското здраве и тяло, която е от изключително значение за справянето със стреса, ежедневните задачи и поддържането на красива и стройна фигура.

Качествена подкрепа за женското здраве от Workout.bg

Суплементите, които ви предлагаме в нашето портфолио осигуряват качествена грижа и подкрепа за женското здраве. В тях се съдържат важни витамини, минерали и хранителни елементи, които подпомагат баланса на женствеността.

Витамините А,Е,D и C подхранват кожата, косата и ноктите на дамите, като помагат за поддържането на техния ослепителен вид.

Мултивитамините са таен съюзник на дамите в борбата с умората. Една жена има много роли – тя е майка, съпруга, приятелка, служител, дъщеря. Всяка роля изисква активното участие на жената и постоянното и раздаване.

Витамините от група В осигуряват допълнителна енергия и подпомагат жизнеността на дамите. Желязото е важен минерал, който също допринася за повишаване на енергийните нива.

Съдържащите се в мултивитамините елементи със силно антиоксидантно действие, като цинк и селен например, допринасят за забавяне на стареенето и борбата със свободните радикали.

С приема на мултивитамини за жени може да подпомогнете всички сфери от живота си. Набавянето на полезни витамини, минерали и хранителни вещества е от особено значение в дните преди настъпване на менструацията и приемът на мултивитамини може значително да успокои симптомите на ПМС.

Необятна вселена от мултивитамини за жени

В нашето портфолио ще откриете богат избор от хранителни добавки със съдържание на мултивитамини предназначени за жени. Суплементите са предназначени да осигурят подкрепа за женското здраве и да допринесат за подобряване на състоянието на кожата и косата.

Продуктите съдържат ценни витамини и минерали, които имат задачата да подобрят здравословното състояние на дамите. Един от най-качествените продукти в тази категория е Now foods eve woman's multi. Суплементът снабдява тялото с всички необходими витамини и минерали и значително подобрява нивата на енергия.

Друг продукт от категорията Мултивитамини за жени, който вече изпробвахме и ви препоръчваме с две ръце е Nature's way alive! Women's multi. Продуктът е предназначен за физически активни дами, които търсят здравословен начин да повишат енергията и жизнеността си.

Now foods prenatal + dha също е част от нашият асортимент. В хранителната добавка се съдържа оптимално количество витамини и минерали, сред които докозахексаенова киселина, фолиева киселина и калций.

Това не е всички от необятната вселена на суплементите Мултивитамини за жени. Разгледайте и другите продукти в портфолиото на Workout.bg и си подарете нужната подкрепа.

Навиците са много важно нещо. Изградете навик за ежедневен прием на хранителни добавки, които да ви доставят ценни вещества носещи подкрепа за вашето здравословно състояние и жизненост.

Мултивитамините са чудесен начин да получите всички хранителни вещества, които не успявате да си набавите чрез хранене. За съжаление в забързаното ежедневие все по-често се храним с преработени храни, които са богати на захари и сол, но в същото време не съдържат хранителните вещества, от които се нуждаем. Жените са по-склонни да приемат мултивитамини отколкото мъжете. Нуждите от прием са различни при жените, тъй като зависят от техните специфични заболявания, възраст, начин на хранене и активност.

С наближаване на менопаузата тялото ни започва да произвежда по-малко естроген, което увеличава риска от сърдечно съдови заболявания и остеопороза. За жените над 50 се препоръчва прием на калции и витамин D. Витамин D е необходим за усвояването на калция и препоръчителните дози се увеличават с напредване на възрастта на жените. Магнезият също е важен за жените над 50, тъй като помага за поддържане на стотици функции в тялото.

Жените, които планират бременност трябва да приемат добавки с фолиева киселина. Тя намалява риска от раждане на бебе с проблеми като спина бифида. Има мултивитамини, които са специално за бременни жени. Консултирайте се с вашия лекар, тъй като по време на бременност нуждите от витамини са по-специфични. Бременните жени например се нуждаят от повече желязо, за да увеличат количеството на червените кръвни клетки и да намлят риска от анемия.

Не всички мултивитамини са еднакви. За да изберете мултивитамини е важно да разбирате нуждите на тялото си. Препоръчваме ви да избирате витамини и хранителни добавки от реномирани производители. По този намалявате вероятноста да приемате добавки, които съдържат алергени, вредни химикали и оцветители.

За да избегнете стомашен дискомфорт ви препоръчваме да приемате мултивитамините с храна. Няма проблем по кое време на деня ще се случва това.

4.51 / 295