МЕНЮ
Кошница

Малинови кетони

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Все повече и повече липса изпитват хората към добрите стари горски плодове. Любими на много, те си остават класически начин да се нахраниш, да се потопиш в наслада, която ти носи фибри и всички останали необходими хранителни съставки, с които да се чувстваш добре.

Наред с всичко останало, обаче учените са открили и метод, по който малината, която всички обожаваме и на вкус, и на вид, да ни носи още повече хранителност и енергия. В днешния текст ще разберете повече за идеалното средство малинови кетони, които ще ви изкарат от платото, на което сте спрели в процеса си на тренировъчно развитие.

Защо да приемате малинови кетони

Едно от най-важните неща, които искат хората в днешно време, това е със сигурност да са слаби и фини, нали? Вие също го искате, а ние имаме решението, което ви е нужно – малинови кетони.

Адипонектин е един много интересен и сравнително модерен протеин, който помага на организма да регулира обмяната на веществата или по-скоро нейната скорост. Високите нива на хормона адипонектин са свързани директно с по-малко количество мастни депа, което означава, че няма да имате нужда да хапвате повече, отколкото ви е необходимо.

Учените са изследвали немалко ефектите на малиновите кетони и са забелязали по-висока секреция на адипонектин при редовен прием на продукта от физически активни хора.

Находчивите учени, обаче стигат и до едно друго, много важно заключение и то е, че същите тези малинови кетони предпазват от процеса затлъстяване и подобряват значително мастната инфилтрация на черния дроб при някои определени животински видове.

За жалост, точният механизъм на процеса все още не е напълно изяснен поради младостта на продукта, тези ефекти се обясняват с действието на малиновите кетони в промяна на липидния метаболизъм.

Workout.bg – проблемите, които ще решим за вас

Случвало ли ви се е понякога да имате наистина сериозен проблем със здравето? Например, да ви липсва енергия за каквото и да е, да нямате желание да правите каквото и да е, да се лутате сред различни занимания, но желаната муза така и да не идва?

Всички тези проблеми вече са минало, защото най-доброто, което можете да направите за себе си, вече е при вас и се казва Workout.bg. Ние сме хората, които решават проблемите на своите потребители, че дори и малко повече.

Ние сме онези, които предотвратяваме появата на външни проблеми, които ще направят живота ви труден. За да сме максимално полезни за вашето развитие и здраве, създадохме не една категории в нашия онлайн магазин, в които да откриете не типичните добавки за мускулен растеж или просто отслабване.

Ние решихме да предлагаме на активни хора като вас пълен комплект от хранителни добавки, които ще ви позволят да надградите здравето си. Вие ще получите невероятно вдигане на енергията, невероятно въображение по време на тренировки, невероятна физическа сила, която да накара организма ви буквално да заприлича на фонтан от енергия.

Всичко, което ви е нужно, е да ни се доверите, защото ние знаем как трябва да действа един лидер на пазара и как трябва да се грижи за своите потребители. Няма спор – всички искат да са здрави, но дали са готови да жертват онова, което трябва, за да го постигнат?

Вие готови ли сте? Ако да – то ние ви очакваме в нашия онлайн магазин!

Малиновите кетони са ароматни съединения, които се откриват в червените плодове. Тези съединения, които допринасят за плодовата миризма, се срещат и в други плодове като киви, праскови и ябълки. Въпреки че, малиновите кетони се използват за придаване на аромат и вкус на храни и продукти като кола, сладолед, козметика, свещи, сапуни и бонбони в продължение на много години, наскоро те спечелиха внимание заради способността им да помагат при отслабване.

Малиновите кетони могат да повлияят на хормон в тялото, който увеличава скоростта, с която тялото изгаря мазнините и намалява апетита. Малиновият кетон намалява скоростта на усвояване на въглехидратите, засилва процеса на изгаряне на мазнините и ви помага да разграждате мастните натрупвания, като по този начин дава възможност за по-ефективно и естествено отслабване.

Загубата на тегло започва да става видима след няколко седмици. Както знаете, няма добавки, които да вземете и магически да отслабнете. Необходимо е да се храните здравословно и да бъдете физически активни, за да отслабнете трайно.

Малиновите кетони помагат за укрепване на имунната система. Те са мощни антиоксиданти и защитават клетките от въздействието на свободните радикали в околната среда. Те могат по естествен начин да облекчават и предотвратяват мускулни и ревматични болки и имат противовъзпалителни свойства.

Малиновите кетони не причиняват странични ефекти. Хранителните добавки са безопасни ако се приемат в дозите, които производителите са записали като препоръчителни.

4.44 / 308