Yandex
МЕНЮ
Кошница

Нервна система

7.16 лв. 8.95 лв.
Купи
17.95 лв.
Купи
19.96 лв. 24.95 лв.
Купи
39.20 лв. 49.00 лв.
Купи
17.56 лв. 21.95 лв.
Купи
8.79 лв. 10.99 лв.
Купи
35.99 лв. 44.99 лв.
Купи
10.39 лв. 12.99 лв.
Купи
12.95 лв.
Купи
34.56 лв. 43.20 лв.
Купи
13.19 лв.
Купи
80.00 лв. 100.00 лв.
Купи
36.00 лв. 45.00 лв.
Купи
13.56 лв. 16.95 лв.
Купи
52.00 лв. 65.00 лв.
Купи
63.20 лв. 79.00 лв.
Купи
18.36 лв. 22.95 лв.
Купи
21.56 лв.
Купи
21.60 лв. 27.00 лв.
Купи
44.00 лв. 55.00 лв.
Купи
16.76 лв. 20.95 лв.
Купи
Мнения за ефекта от Lithium Orotate 5 mg
Lithium Orotate 5 mg
НАЙ-ПРОДАВАН -20 %
26.32 лв. 32.90 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 119 (5 страници)

В 21-ви век динамиката на живота ни е превърнала в роботи. Ставаме, мием лицето си и отиваме на работа, където ни засипват с куп ангажименти.

Парите не стигат, а децата ни не спират да искат всичко, което им хрумне. Сметките трябва да се плащат, здравето да се поддържа, любовта да гори и масата да е винаги достатъчно пълна.

Е, как да успеем на всички фронтове? Има ли вариант, в който всичко върви по мед и масло или ни е необходим своеобразен енергиен шут?

Понякога всеки има своите моменти, в които иска да се скрие от света просто, за да си почине. Нормално е такава реакция да последва след дълъг и изтощителен ден, но няма как да е адекватно ако стоим и не правим нищо, но нервната ни система все пак бушува.

Какво да направим при превъзбудена нервна система

Ако наистина просто стоите на леглото си, но пулсът ви надвишава всякакви видове норми, то най-вероятно вие прекалено възбудена нервна система. Всичко е на база стрес, който се е осъществил в минал момент, а отражението му се е проявило сега.

Ако усещате частични претупвания на сърцето (основни белези за аритмия), прекалено потене без да правите абсолютно нищо, което да го предизвиква (конкретна физическа активност), то вие най-вероятно страдате от нещо, което е на нервна почва.

Проблемите с вашата нервна система могат да бъдат наистина сериозни и да се отразят на органи като сърцето и мозъка, които вече от своя страна са свързани с доста жизненоважни процеси, от които да пострадате още по-сериозно.

Не е адекватно да се притеснявате още от сега, но благодарение на нашата категория в сайта на Workout.bg, в която ще намерите хранителни добавки, успокояващи и балансиращи работата на нервната система, вие ще се радвате на щастливи и спокойни мигове със семейство, близки и приятели.

Workout.bg – всеки със своите потребности на едно място

Да си водещо име на пазара за хранителни добавки е една добра репутация. Това, което искате да постигнете най-вероятно и доста други са се опитвали да направят преди вас.

Ние, обаче сме се сблъскали с желанието на онези преди вас доста преди това и може би знаем какво точно трябва да се случи и как точно трябва да го постигнете. Ето защо е добра идея да потърсите компетентно мнение преди да правите каквито и да е било стъпки в посока прием на хранителни добавки.

Дали за мускулна маса, дали за изгаряне на излишни килограми – няма значение, ние разполагаме с всичко. Стига единствено вие да знаете какво точно трябва да направите преди да се доверите на някое и друго име на вещество и някоя и друга фирма-производител.

Добре е човек да знае какво слага в организма си, а не да действа на принципа „на сляпо“. Всеки обича бързите ефекти с минимални усилия и харесва това да прави всичко с лекота, но дали понякога бързите ефекти не допринасят за точно обратното – за събуждане на добре заровени проблеми?

Всички сме чували думите на експерти и хора, които са постигнали не едно или две неща в сферата на фитнес индустрията, че истината е в балансираното хранене, достатъчния сън и най-важното – правилните тренировки. Дотук добре, но когато говорим за хранителни добавки къде трябва да спрем?

Можем ли целогодишно да сме близо до бурканчетата с капсули и тубите с прахове, създадени лабораторно? Имаме ли право да причиним на тялото си неща, за които то не подозира само и само да изглежда добре отвън?

Когато външно сме красиви и оформени, означава ли това, че органите ни не плащат цената за всичко това? Е, на тези въпроси се опитайте да отговорите сами за себе си.

По този начин ще стигнете до извода, че по-добро нещо от доверения партньор, който може да ни даде достатъчно качествени хранителни добавки, няма. Заповядайте в нашия онлайн магазин Workout.bg, където ще откриете всички необходими съставки към перфектното тяло.

Очакваме ви!

Витамините от група В са жизненоважни за здравето на нервите. Недостигът на Витамин В12 може да доведе до невропатия, изтръпване на пръстите, болки в ставите. Освен тях Витамин Е, витамин D, калият и натрият също влияят пряко върху нервите и са важни за тяхното здраве.

Този минерал помага за подобряване на клетъчната структура и притока на кръв. Калцият помага за предаването на нервните импулси и подпомага възстановяването на нервните клетки.

Омега-3 мастните киселини имат важна роля за правилното функциониране на невротрансмитерите. Те помагат за поддържане на здравословни нива на холестерол, нормализиране на кръвното налягане и поддържат нервната плътност.

Нашата нервна система работи непрекъснато. Всяко вдишване, всеки удар на сърцето, всяка мисъл, която минава през главата ни – всичко това се случва благодарение на нервната ни система. Затова е важно да я поддържаме и да и доставяме хранителните вещества, от които се нуждае.

Билките, които помагат за успокоение на нервите са валериана, лайка и пасифлора. Те са най-често консумирани като чай и помагат за намаляване на нервното напрежение.

4.50 / 238