МЕНЮ
Кошница

Магарешки бодил

Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

Все повече хора в 21-ви век страдат от сериозни проблеми, свързани с черния дроб или с друг важен орган от тялото. Организмът на съвременните хора е повлиян от всякакви фактори като някои от тях са доста сериозни поради ежедневното си влияние върху него.

Каквото и да се говори за съвременното ежедневие на хората, няма как да се скрие това, че все по-голям проблем става нездравословното хранене и липсата не на желание, а на време, в което да се спортува.

Повечето хора дори не се замислят, че животът им ги е притиснал до такава степен, че те нямат време да погледнат собственото си състояние – било то външен вид, било то здравословно такова. Недостигът на време съвсем скоро се превръща в системно такова и напълно загърбваме нещата, които всъщност трябва да правим за себе си.

Поддържането на крепко здраве също е едно от нещата, които не е добре да забравяме тогава, когато водим активен начин на живот. Това да създаваш вид на добре трениран, на добре хранещ се човек, на дисциплиниран и активен тип, кара хората да се чувстват добре в компанията ви.

Човек да има влияние върху околните с начина си на живот е достатъчно добър аргумент, че се справя добре с нещата, които прави за себе си, така че той най-вероятно успява да съчетава няколко занимания в хода на своя ден.

Проблемите със съчетаването на няколко дейности през деня са може би в основата на това, че някои хора, които работят на малко по-стресови длъжности не могат да се справят с включването и на тренировки в графика си.

Още от основаването си, ние вярваме, че хранителните добавки, произлезли от есенция на реални, намиращи се в природата вещества, са доста по-добър вариант за масов прием. Потребителите от край време, обаче предпочитат да изпробват върху тялото си най-различни суплементи, които са с изцяло лабораторен произход.

Това до някаква степен е доста притеснително заради купищата неизвестни. Ако все пак сте сигурни, че ще купите новата си хранителна добавка от доверен магазин, то няма какво да се плашите – тя със сигурност е проверена и върху нея са направени куп тестове от експерти, за да е напълно ясно, че безопасният произход е 100-процентов.

С една такава и сигурна, и естествена хранителна добавка ще ви позанимаваме днес. Ние от Workout.bg се стремим да убедим своите клиенти, че това, което им предлагаме, е с качество, достойно за възхищение.

Бъдете сигурни, че никога няма да се опитаме да ви продадем продукт или артикул (спортен аксесоар, дреха или фитнес уред), който да е непроверен или с невярно публикувани характеристики.

С какво помага магарешкият бодил

Нерви, липса на баланс, множество възпалителни процеси в тялото, изключително големи мазнинни запаси в организма, както и силно забавен метаболизъм – все неща, които по един или друг начин силно застрашават здравето ни.

Ако трябва да бъдем честни, ние разполагаме с онова решение, което наистина може да промени ролята ви в играта, в която сте се впуснали. В тази игра правилата често не са ясни, защото не ги определяте вие, а организмът ви.

Не забравяйте, че често той се влияе от куп фактори, които са най-вече природни. Там отново ние хората нямаме никакви сили, така че единственото, което можем да направим, е да атакуваме природата с нейните собствени произведения.

Именно тук идва нуждата от хранителни добавки с естествен произход – като магарешкия бодил, например. Това е суплемент с множество невероятни свойства, които поддържат основните функции.

Тези процеси, от своя страна, правят тялото ни способно да пребори и най-страшните фактори-злосторници. Храносмилането ви никога няма да е било по-добро.

Изхвърлянето на отпадните продукти също е едно от нещата, които доста силно ще бъдат повлияни от засиления прием на магарешки бодил. Във веществото има и наличие на силимарин, който пък е билката, работеща в името на по-бързото възстановяване след тежки заразни болести.

Регенеративните функции на организма също ще бъдат силно повлияни от магарешкия бодил. Есенцията на тази чудотворна билка можете да намерите в хранителните добавки от нашия онлайн магазин. Заповядайте!

Workout.bg – здравословното място на достъпни цени

Спомняте ли си дните в детството, в които безгрижността и безвремието сякаш бяха превзели всичко, което правехме? Тогава времето не бе толкова важна валута, с която да търгуваме всеки ден.

Ангажиментите не ни спъваха от всички посоки, не ни правеха да изглеждаме супер заети, незаинтересовани спрямо малките неща и тогава сякаш повече се заглеждахме по детайлите в нещата.

Сега, когато вече пораснахме достатъчно, ангажиментите в ежедневието ни спират да бъдем онези все задъхани дечица, така че ни трябва презареждане понякога. Бъдете сигурни, че Workout.bg може да ви даде всичко необходимо в това отношение – станете част от нашето семейство!

Добавките с магарешки бодил се използват най-често за лечение на проблеми с черния дроб, като цироза, хепатит и заболявания на жлъчката. Магарешкият бодил е полезен и за сърцето и понижава нивата на холестерол. Той има противъзпалително и антиоксидантно действие.

Диабетът е сериозно състояние и задължително трябва да се консултирате с лекар, преди да приемате каквито и да било добавки. Има проучвания, според които магарешкият бодил намалява нивата на кръвната захар при хора с диабет и подобрява инсолиновата резистентност. Но тъй като добавките могат да взаимодействат с лекарства и да попречат на действието им, говорете с лекар преди да започнете прием.

Ако приемате добавките в препоръчителните дози, няма да усетите нежелани странични ефекти. Магарешкият бодил може да предизвика алергична реакция. Някои хора получават странични ефекти като гадене, главоболие и загуба на апетит.

Магарешкия бодил съдържа антиоксиданти и защитава черния дроб. Силимаринът, който се съдържа в семената на магарешкия бодил, се свързва с външната страна на чернодробната клетка като блокира влизането на свободните радикали в нея. Той също така почиства токсините, които вече са намерили път към клетката. Една от най-важните функции на млечния бодил е способността му да увеличава производството на глутатион, който е „майката на всички антиоксиданти“. Най-високата концентрация на глутатион е в черния дроб.

Магарешкият бодил може да взаимодейства с лекарства, затова трябва да се консултирате с лекар преди прием. Дозировките са различни, според здравословното ви състояние. Придържайте се към това, което вашият лекар ви е предписал.

4.46 / 215