Yandex
МЕНЮ
Кошница

Бременност

24.22 лв. 28.49 лв.
Купи
48.00 лв.
Купи
66.00 лв.
Купи
18.80 лв. 23.50 лв.
Купи
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

С тази дума може да се опише един от най-вълшебните и динамични периоди в живота на всеки един човек – независимо от пола му. За жената това е време на много промени и изключително големи грижи за себе си.

Подготовка за това да станеш родител няма. Не съществува точен и ясен алгоритъм, чрез който вие да се превърнете в мечтания родител.

Също така, не е открита сила, която да ни учи да се грижим правилно за женското тяло докато то износва един нов бъдещ живот. Все пак, обаче, са необходими грижи и единствените хора, които могат да положат адекватни такива, са хората, близки до жената.

През месеците, в които се износва плода, най-важното е да се запазва спокойствие, да няма претоварване – и физически, и ментално. Жената трябва да бъде спасена от каквито и да са тревоги и задължения, а през това време да бъде поставена в максимално лек режим, за да бъде спокойна.

Бременността при едни жени протича лесно и безпроблемно, но при други мъките са големи. Физическа болка, хемороиди, супер лесна раздразнителност и т.н. са само част от основните „съставки“ на този период.

Вълшебството и приказното подготвяне бързичко отстъпват на тревоги около здравословното състояние на жената. За да няма подобни ситуации, трябва наистина бързо да се действа и да се вземат подходящите мерки в името на това всяко желание на жената да бъде посрещнато.

С какво помагат добавките на бременните

Има, обаче, един интересен вариант, в който нещата стават още по-интересни. Как протича бременността при трениращите активно жени?

Знаете, има доста дами, които дълги години са полагали солидни грижи в усъвършенстването на тялото си. Извяното тяло с години усилия тяло, обаче, е поставено под жесток риск ако с настъпването на бременността за него спрат да се полагат сериозни грижи.

Ако вместо да продължим да правим леки, внимателни упражнения, ние предпочетем безцелното ядене на изкуствени храни, лежейки пред телевизора, освен това на плода, ние застрашаваме и нашето здраве. Стресът след бременност заради натрупаните килограми е невероятно голям.

Това веднага се отразява на психиката на жената и тя започва да се съмнява в себе си, в своята привлекателност. И тук лекарството не се крие в отношението на мъжа към своята половинка.

Трябват генерални, големи решения, които обаче трябва да се вземат изключително навреме, за да може резултатът от тях да бъде налице след бременността. Дами, не се страхувайте от пред майчинския период, Workout.bg е тук, за да ви помогне.

Какво трябва да направи една дама, която дълги години е градила успешна кариера на модел, например – професия, изискваща безупречно тяло и много лишения, за да бъде то поддържано и изведнъж забременее? Да се откаже от всичкия този труд и да се оттегли от професионалния си път в името на детето или да се опита да балансира всичко в живота си?

Е, тук можете да чуете много и различни мнения. Важно е, обаче, да можете да си направите ясна равносметка за това, че вие ще трябва да дадете много от себе си едновременно и в бременността и в майчинството.

Ако сте готови да вложите огромния ресурс, то това означава, че сте напълно убедени в това, че искате да поемете по пътя към успешната, модерна майка на 21-ви век. Тя е стилна преди, по време и след бременността, а след това успява да балансира между детето и залата.

Ако вие сте жена, която иска да се поддържа сериозно, то няма спор – Workout.bg е вашият магазин. Надеждното място, от което ще можете да закупувате всяка необходима хранителна добавка, за да запазвате тялото си изключително поддържано и почти непокътнато от бременността.

Пълноценното и здравословно хранене е основна цел на много хора през целия им техен живот. Постоянно се задават въпроси от рода на това дали бедрата не са уголемени, дали коремчето не е увиснало или пък нещо по-лошо – гърдите са станали безформени.

Най-често отговорът е един – „Не, не са, драги дами, така си въобразявате!“ Въобразяват ли си дамите наистина, или просто са имали нужда от комплимент?

Всъщност, има реална опасност и да не са си въобразявали, а наистина да са усетили, че имат проблем с телосложението си. В такива моменти те имат нужда от адекватен съвет, идващ от човек, на който могат да се доверят.

Витамин В9 е едно от веществата, с които всяка бъдеща майка трябва да се подхранва, за да не стават грешки. Всъщност, това е моментът, в който тя взима нещата в свои ръце, защото витамин В9 ще даде на една бременна жена всички неща, от които тя се нуждае – имунната система ще е подкрепена, а нормалният растеж на тъканите е гарантиран.

Л-карнитинът обикновено ни навява спомени за неприятни моменти, в които сме се борили за редуцирането на излишните килограми, но той е доста добър помощник и на бременните жени. Ако сте току-що родила жена вие имате нужда от много енергия.

Тя може да дойде като достатъчно време спазвате препоръчителния дневен прием на Л-карнитин. той ще е нещото, което ще ви измъкне от дупката, в която нямате нужната енергия, за да се справите с отговорната професия – майка.

Защо да пазаруваме от Workout.bg

Опитът ни винаги e бил нещото, с което сме се гордели най-много. Важно е да знаете, че за нас удовлетвореният клиент е най-важното нещо и без него ние няма как да знаем, че вършим работата си адекватно.

Кое е нещото, обаче, което ни задвижва наистина силно още от началото? Когато започвахме с нашия проект за спортен онлайн магазин за хранителни добавки, за нас бе от съществена важност да създадем и изградим сериозно доверие между нас и нашите клиенти.

Трябваше да ги научим да се уповават на това, че ние никога няма да ги предадем в процеса на цялата покупка – от момента на харесване на продукта, през неговата поръчка и чак до неговото получаване. Поръчката за нас е важен момент от комуникацията с клиента заради това, че по този начин той се свързва с нас и ние с него.

Ако единственият начин за връзка между клиент и търговец е нестабилна, то няма какво да се отлага в подобряването ѝ. Трябва да сте наясно, че за нас не трябва да се правят компромиси в доставката дори и на най-евтиния артикул.

Това кара клиентът да се чувства сигурен и уверен в търговеца. Ето защо тази увереност за нас е важна и ние се стремим да я задържим във вас колкото се може повече.

По време на бременността значително нарастват изискванията на тялото за витамини и минерали, тъй като бременните жени трябва се погрижат както за себе си, така и за растящите в тях бебета. На всеки етап от бременността е важно да се хранят здравословно и да приемат витамини и минерали, за да осигурят растежа и развитието на бебето.

Вашият лекар трябва да одобри и контролира приема на всички лекарства и добавки, които вземате. За съжаление има жени, които не информират лекаря си какво приемат, а някои добавки могат да доведат до сериозни усложнения, както за майката, така и за бебето. Винаги купувайте витамини от реномирани производители, за да си гарантирате, че те отговарят на стандартите и са безопасни за прием.

Това са мултивитамини, специално създадени, за да посрещнете повишената нужда от микроелементи на организма по време на бременност. Те се изписват от лекар и се приемат преди, по време на и след бременността.

Фолиевата киселина е синтетична форма на фолат. Фолатът е витамин от група В, който играе важна роля в синтеза на ДНК, производството на червени кръвни клетки и растежа и развитието на плода. Препоръчва се за бременните жени, за да намалят риска от дефекти на невралната тръба, вродени аномалии и сърдечни проблеми.

Препоръчваме ви да се консултирате с вашият лекар, които вероятно ще ви насочи към диетолог, за да ви даде съвети и да се увери, че получавате всички хранителни вещества, необходими за вас и бебето ви. Едно балансирано и разнообразно вегетарианско хранене, осигурява достатъчно хранителни вещества, но за да сте сигурни, че си набавяте необходимите витамини и минерали, обсъдете храненето си с лекар.

4.50 / 158