Yandex
МЕНЮ
Кошница

Протектори за крака

Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Някои спортове, най-вече бойните, се характеризират с това, че изискват малко по-сериозно снаряжение, за да се изключи възможността за сериозна контузия в следствие от близкия контакт на телата на състезателите.

Този проблем съществува още от признаването на тези дейности за спорт и до ден днешен се измислят нови и нови варианти, за да може в даден момент състезателите да са максимално защитени. Един такъв аксесоар, който в някои дисциплини се счита за задължителен са протектори за крака.

Разбира се, повече от ясно е къде се поставят по тялото. Важно е да накарате вашия треньор или специалист, работещ с вас в залата да ви обяснят как точно да поставите аксесоара, за да не предизвикате контузия, която да ви направи напълно обездвижени в даден момент.

Помнете, че тези хора знаят тънкостите, от които се нуждаете, за да се предпазите максимално много. Ние от Workout.bg също можем да ви помогнем, за да се чувствате максимално добре по пътя към научаването на новите техники в бойното изкуство, на което сте избрали да се посветите.

Защо да закупите протектори за крака от нас

В категорията ни, посветена на протектори за крака, ние сме подбрали възможно най-добрите артикули, с които добре да се защитите от неприятните контузии, които ви очакват по пътя на развитие в любимото ви бойно изкуство.

Не се притеснявайте от възможните пришки в началото – нормално при първия досег на крака с подобни протектори за крака да се получат подобни реакции.

Workout.bg – знаем какво е качество и как да ви го предложим

Колкото повече се замисляме над това дали правилно ви предлагаме стоките, с които разполагаме, толкова повече пропуски намираме в нашето организиране. Това ни кара да работим все по-силно по частта с работата ни с клиенти.

Няма да лъжем, че ни е важно да се чувствате добре от самата идея, свързана с работата с нас. Да пазаруваш от лидера на пазара в дадена ниша трябва задължително да дава увереност на самия потребител.

В противен случай няма да има никакъв смисъл от това, че толкова години наред се трудим за едно по-добро бъдеще, за една по-успешна платформа, на която вече да надграждаме и още, и още. Години наред сме давали мило и драго, време и финанси, за да се изграждаме и като хора, и като професионалисти.

Всеки човек, който в даден етап от именно това развитие, е пазарувал от нас, знае всъщност колко сме добри в това да ви обясним защо трябва да ползвате точно този продукт и да го закупите точно от нас. Няма да ви караме да се чувствате зле след време и да си задавате въпроси, свързани с това, че може и да сте се оказали излъгани.

В никакъв случай не искаме и да ви караме да не препоръчвате на други потребители в интернет да се възползват от услугите ни. Всичко, което правим, е изцяло в името на нашите потребители и повишаването на качеството на тяхното изживяване.

Правим и невъзможното в случаите, когато трябва наистина да доказваме надмощието си над конкуренцията. Знаем, че сме добри в това, което правим и смятаме, че можем да дадем още много.

Просто повярвайте в нас. Очакваме ви!

Протекторите са от съществено значение, защото те предпазват краката от наранявания. Те разполагат с вътрешна подплата и еластични закопчалки, за сигурно и удобно прилепване. Дори и да се получи травма, тя е много по-лека, когато предпазваме краката с протектори.

Протекторите за глезен за спортисти са много важни, за да си осигурите защита срещу навяхвания. Няма проблем да бъдат използвани и при други спортове, при които има вероятност да се нараните.

За намерите подходящ протектор измерете разстоянието от глезенната става до долната част на коляното. Измерете обиколктата на двата крака около най-дебелата част на прасеца. Това е важно, за да изберете протектор, който плътно приляга към крака ви, но не ви ограничава. Трябва да можете да се движите свободно.

При всички тренировки, независимо от това дали са професионални или не е важно да избирате подходяща екипировка, за да предотвратите наранявания. Освен протекторите за крака, са важни предпазителите за уста и накитниците, за да бъдете защитени.

Ако изберете протектори, които ви пасват като размер и ви позволяват да се движите свободно и бързо, това ще има ефект върху тренировките ви. Много е важно да имате добра циркулация на кръвта и да получавате защитата, която ви е необходима, за да бъдете максимално ефективни.

4.52 / 233