МЕНЮ
Кошница

Тирозин

114.95 лв.
Купи
100.00 лв.
Купи
34.95 лв.
Купи
34.95 лв.
Купи
24.30 лв.
Купи
66.00 лв.
Купи
12.00 лв.
Купи
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)

Все повече и повече хора се сблъскват с дадена болест и под влиянието на стреса от това, че следва неизвестно развитие на ситуацията. Всъщност, болестите не идват винаги по вина на човека, в чийто организъм се развиват.

Заобиколени сме от куп проблеми, от куп неясноти, от куп източници на стрес и т.н. Всички те са в тотален противовес с вътрешния ни покой и това си проличава още от ранна възраст.

Дори децата се раждат с повече вродени болести, което е достатъчно показателно. Всеки човек има своя предначертан път, но не е ли по-добре да знаем, че имаме контрол върху нещата, които ни се случват?

Всъщност, хубаво е човек да е готов предварително за годините, които му предстоят, нали? Ето защо ние, като онлайн магазин, е хубаво да сме подготвени максимално много за това да даваме всичко, което е необходимо на нашите клиенти.

Те са причината да се разрастваме и заради това сме длъжни да им даваме необходимото, когато го изискат от нас. Не се тревожете, ние сме правилната посока ако искате да се развивате наистина бързо в спортен аспект.

В нито един друг случай няма да просперирате достатъчно бързо в спортните си начинания. Истината е, че ни трябва време, за да се разраснем наистина много и след това да бъдем вашият естествен източник на хранителни добавки и спортни аксесоари – имаме и двете.

Не можем да ви опишем колко ни е приятно да изкачваме стълбицата на помъдряване и успехи заедно с вас. Това ни кара да се чувстваме велики, но заедно с вас – хората, които всеки ден ни се доверяват, че сме тяхната подкрепа и опора.

С какво ще ни помогне хранителната добавка тирозин

Вълшебствата, обаче не стигат дотук – продължаваме напред и знаем, че ще стигнем възможно по-далеч именно заради един вид продукти, които лекуват, поддържат здравето. Едновременно с тези две изключително ценни действия, успяват да увеличат нашата поносимост към активността.

Не всеки човек може да си позволи да бъде активен – някои просто нямат дарбата да бъдат сериозни спортисти дори и на аматьорско ниво. Проблемът идва от обездвижване още от ранни години.

Именно, за да нямате проблеми с обездвижването, добавката тирозин ще бъде ваш основен подкрепящ фактор, който да ви води за ръка през всички трудности при оформяне на физиката ви. Не се притеснявайте от това да ползвате хранителни добавки, защото те на чело с тирозин ще ви укрепят в началото, когато всички знаем, че е най-трудно.

Workout.bg – причината, заради която сте здрави

Онлайн магазините в България нямат капацитета да продават изключително голямо разнообразие асортимент. Всъщност, складовете не са особено големи, няма го онова постоянно зареждане и сериозна поддръжка на сайтовете.

Да продаваш хранителни добавки не е лесно, а лошото е, че всеки смята обратното. Не е правилно да си прекалено самонадеян, правилно е да бъдеш близо до хората, които ежедневно вярват в теб и те карат да бъдеш лоялен към тях.

Заради тях, като твои клиенти, ти просперираш и заради това имаш известни задължения към тези хора. Не правете грешката да си мислите, че сме като останалите онлайн магазини за хранителни добавки – ние сме разликата.

Workout.bg – хората, които ще бъдат до вас, когато никой друг не е.

Тирозинът е аминокиселина, която тялото произвежда от друга аминокиселина, наречена фенилаланин. Той е съществен компонент за производството на няколко важни мозъчни химикали, наречени невротрансмитери, включително епинефрин, норепинефрин и допамин. Невротрансмитерите помагат на нервните клетки да комуникират и да влияят на настроението. Тирозинът също помага за производството на меланин, пигментът, отговорен за цвета на косата и кожата.

L-тирозинът е ефективно средство за подобряване на мозъчните функции, бдителността или паметта. Той се използва за лечение на депресия или разстройства с дефицит на вниманието. Други приложения, които се изследват включват деменция , високо кръвно налягане , нарколепсия , шизофрения , загуба на тегло , предменструален синдром , болест на Паркинсон , синдром на хронична умора , алкохолизъм , пристрастяване към кокаин и други състояния.

Рядко има странични ефекти от приема на тирозин, но е възможно да получите алергична реакция – подуване на лицето, устните езика и затруднено дишане. Други нежелани реакции могат да бъдат главоболие, гадене, болки в ставите и умора.

Вземете тирозинови добавки поне 30 минути преди хранене, разделени на 3 дневни дози. Приемът на витамини В6, В9 (фолат) и мед заедно с тирозин помага на тялото да превърне тирозина във важни мозъчни химикали. Не давайте тирозинови добавки на дете, без първо да попитате Вашия лекар.

Храните с високо съдържание на тирозин включват говеждо, свинско, риба, пиле, тофу, мляко, сирене, боб, семена, ядки, банани, авокадо и пълнозърнести храни.

4.51 / 272