Yandex
МЕНЮ
Кошница

Кръвоносна система

37.00 лв.
Купи
29.00 лв.
Купи
28.42 лв.
Купи
68.00 лв. 85.00 лв.
Купи
19.16 лв. 23.95 лв.
Купи
58.22 лв. 68.49 лв.
Купи
4.95 лв.
Купи
21.56 лв. 26.95 лв.
Купи
18.47 лв.
Купи
70.00 лв.
Купи
14.36 лв. 17.95 лв.
Купи
29.56 лв. 36.95 лв.
Купи
13.56 лв. 16.95 лв.
Купи
14.36 лв. 17.95 лв.
Купи
10.55 лв.
Купи
26.00 лв.
Купи
17.52 лв. 21.90 лв.
Купи
65.00 лв.
Купи
69.69 лв. 81.99 лв.
Купи
37.60 лв. 47.00 лв.
Купи
18.36 лв. 22.95 лв.
Купи
30.96 лв. 38.70 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 106 (5 страници)

Кръвта, колкото и неприятна тема за някои хора да е, си остава един от основните източници на живот. Ако тя не съществуваше, ние нямаше да можем да се движим, да можем да усвояваме различни продукти и със сигурност нямаше да можем да бъдем това, което сме.

Планетата ни е дала едни невероятно балансирани условия, в които живеем и кръвта ни също може да тече по вените ни спокойно и необезпокоявано от промени в агрегатното си състояние. Ето защо климатът и кръвта са неразривно свързани, така че ето ви и логиката по темите за това защо сме живи и защо изобщо съществуваме.

Кръвоносната ни система е може би едно от най-сложните неща, които са съществували някога. Тя е обект на десетки, хиляди проучвания и все още учените търсят решенията на някои загадки, свързани с нея.

Тя е система, която по някакъв начин успява да се разклони навсякъде и да накара всяка една клетка, намираща се по нас, да живее, да диша, да прави изчисления по начин, който е добър и полезен за тялото ни.

Това, което се иска от нас като собственици на нашите тела, е задължително да подхранваме организма си с нужните вещества, за да може кръвта и системата, по която тя се движи, да бъдат в максимално здравословно състояние.

Проблеми при кръвоносна система – как да се спасим

Кръвта и цялата кръвоносна система, както вече разбрахте, е едно от онези неща, които поддържат тялото ни жизнено и способно за каквото и да е било. Важно е да се спомене, че ние правим всичко в ежедневието си, благодарение изцяло на усещането и чувството си за жизненост.

Ако това чувство го няма, ние сме просто изгубени. Ето защо е добре човек да може да разчита на тялото си, а за целта кръвта му трябва да е здрава.

Желязото е един от най-директните източници на здраве за кръвта цялата ни кръвоносна система. Той е всичко онова, което кръвоносната ни система би могла да иска.

За щастие, всеки човек има нужда от съвсем малко желязо, за да функционира тялото му подобаващо така, че да се контролират всички процеси в организма по конец. Малките стойности на желязо, обаче не са достатъчни.

Ако желязото е в комбинация и с магнезий, то вие ще се отървете от изтръпването на мускулите в крайниците ви. Изтръпването е плод на липса на оксидиране, а кислородът се носи от кръвта.

Ето защо понякога, когато станете от сън, някой от крайниците ви е изтръпнал – има липса на кислород в себе си.

Workout.bg – безграничното разнообразие

В един онлайн магазин човек трябва да може да намери всичко лесно и безпроблемно. За да бъде всичко на една ръка разстояние, обаче цял екип от професионалисти се грижат за изграждането на лесни за употреба от страна на потребителя страници.

Ето защо ние се гордеем с това, че нашият сайт е един от най-функционалните и изчистени онлайн магазини, съществуващи в България. Workout.bg е проект, създаден с много любов, много идея, много въображение.

Наша основна задача винаги е била днес да градим своето Аз за утре, а днес да сме продукт от вчерашния ден. Никога не работим върху едно и също нещо два пъти, защото изпълняваме задачите си бързо и смеем да твърдим, че го правим наистина професионално.

Заповядайте в нашите страници, за да проверите дали наистина това, което ви говорим, е истина. Очакваме ви!

Много често хората страдат от студени ръце и крака. Това е не само неприятно, но и не е добре за здравето ни, тъй като за правилното функциониране на всеки орган в тялото ни е важно да бъде добре кръвоснабден.

Препоръчваме ви да включите в диетата си храни, богати на витамин Е, витамини В и желязо. Те могат да бъдат открити във всички аптеки, което уленява приема им. Богати на витамин В са зелените листни зеленчуци, а на желязо червените меса.

Най-популярните билки, които помагат за кръвообращението са джинджифил, глог, черен пипер, мащерка, куркума и гуту кола. В допълнение към приема на витамини и добавки е важно и да водите здравословен начин на живот, да приемате достатъчно течности и да се движите.

Тютюнопушенето има доста отрицателни ефекти и един от тях е върху кръвообращението. Никотинът ограничава притока на кръв, като кара кръвоносните съдове да се стегнат.

Хранителните добавки с конски кестен са много ефективни за подобряване на кръвообращението в краката. Не забравяйте, че някои добавки могат да имат отрицателни ефекти ако се приемат с лекарства. Говорете с вашия лекар, преди да приемате каквито и да било добавки.

4.58 / 250