МЕНЮ
Кошница

Фитили за фитнес

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Търсите фитили за фитнес залата? Искате да максимизирате ефекта от тренировката си? Искате още по-добри резултати?

Много хора се оплакват, че докато тренират, усещат болка в областта на китките си. Фитнесът е спорт, при който се получават всевъзможни травми, а някои от тях прерастват съвсем бързо в хронични такива, което вече се явява проблем.

Няма нужда да се притесняваме от моментната болка, защото тя ще ви направи по-силни и по-можещи следващия път, когато се наложи да я преборите отново. Тя калява всеки, който я изпитва, така че се радвайте, когато я има – това може да означава само едно и то е, че се развивате.

Нито един наш клиент, който е разчитал на нас, не се е оплакал от това, че е заложил именно на нашия онлайн магазин. Нямаме планове да влошаваме качеството си и няма да оставим болката в китките да ви направи безсилни пред целта ви да станете една по-добра версия на вас самите.

Никога не сме се променяли. Винаги сме стоели плътно зад две основни неща – политиката си и нашите клиенти – елате и проверете това твърдение сами!

Защо се използват фитили за фитнес

Да използвате фитили за фитнес вие най-вероятно тренирате с доста сериозни тежести. Това ви причинява болка и ви кара да не завършвате сериите си?

Ако е така, то няма никакъв проблем да се сдобиете с решението – фитили за фитнес, които ще отнасят голям процент от тежестта, която вдигате и ще я изключи вредните ефекти от вдигането на тежко. Единственото, което ще остане, е здравословното напрежение в мускулите, което всъщност е нещото, което целите.

Не се притеснявайте за качеството на тези артикули – то е безкомпромисно. Няма нищо по-хубаво от това да се сдобиете с качествени продукти, произведени от имена, които са се доказали през годините – ето ви причина да ги купите именно от нас.

Workout.bg може да ви даде това, от което имате нужда

Няма да крием, че сме едни от най-добрите в това, което правим. Увереността ни идва от факта, че сме хората, които могат да ви помогнат още при избора.

Всеки един етап на пазаруването ни е до болка познат и знаем в детайли какво би могло да ви направи най-силно впечатление и на база тези наши познания ние движим цялата добре смазана машина, наречена Workout.bg. Името говори само – тренировката е моментът, в който човек разчита на силите си, за да постигне онова, към което се стреми.

Резултатът е повече сила, експлозивност и много голямо развитие с течение на времето. Не можем да се хвалим вечно сами – влезте и проверете сами това, че всяко нещо, което сме казали за себе си, е самата истина.

Основна причина, поради която фитилите за фитнес се използват е, за стабилизиране на китната става и подобряване на сцеплението. Увеличаването на стабилността на ставите, намалява напрежението в китките и ви позволява да бъдете максимално ефективни в тренировките си. Когато ги поставите правилно има много по-малко болка и дискомфорт при вдигането на тежести.

Има различни фитили и те се изработват в разнообразни стилове и материали. Фитилите са кожени, памучни или от изкуствени материи. Повечето хора предпочитат кожени, заради по-доброто сцепление, което осигуряват.

Това зависи от вашите предпочитания. Не е препоръчително да използвате фитилите при всяка тренировка. По-добре е да ги използвате когато усетите, че захватът ви не е толкова добър и започвате да се изморявате.

Фитилите за фитнес се използват при силови тренировки, най-вече при вдигане на тежести. Някои хора ги използват и за гимнастически тренировки, но при тях китката не е подложена на напрежение и рядко се налага да се слагат.

Има фитили от различни материи, но за всеки вид е важно да се поддържа чист. Фитнес залите са перфектна среда за развитие на бактерии, тъй като уредите се използват от много хора, които се потят. Фитилите, както всички останали фитнес аксесоари, трябва да се почистват след всяка употреба.

4.43 / 278