Yandex
МЕНЮ
Кошница
Universal Animal Фитили Animal Straps

Universal Animal Фитили Animal Straps

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Фитили Animal Straps
  • Добавен на: 2022-05-27
  • SKU: 1089
11.95 лв.
Купи
Бърза поръчка

Независимо дали сте начинаещ, или имате много опит във фитнес залата, използването на фитнес аксесоари може да подобри значително изпълняването на някои видове упражнения.

Всеки, който иска да извае перфектното тяло, трябва да включи в програмата си силови упражнения, които водят до истински резултати. Едно такова например е мъртвата тяга. Да, можете да го изпълнявате без помощта на фитнес аксесоари, но не е случаен фактът, че ще намерите фитили в почти всеки фитнес.

Използването им не само ще направи захвата по-стабилен, но и ще помогне да подобрите цялостната си форма. Ето защо ние от Workout.bg насърчаваме използването на Universal Animal Фитили Animal Straps, за да могат колкото се може повече хора да се възползват от ползите от този продукт и да подобрят тренировките си.

Как се използват Universal Animal Фитили Animal Straps

Фитилите всъщност са изключително лесни за използване. Нахлузвате ги на ръцете си, хващате щангата и вдигате. Разбира се, те трябва да се обхванали китките ви плътно, за да усетите ефекта.

Много хора ги използват при упражнения като мъртвя тяга и набирания на лост. Подобряват захвата и съответно ще помогнат за правилното изпълнение на упражненията.

Каквото и упражнение да изпълняваме, не е толкова важно колко пъти го правим, а дали го правим качествено. Ако само броите набиранията си например, без да обръщате внимание върху начина, по който се набирате, няма да постигнете добри резултати.

Фитилите на Universal Animal осигуряват сцепление между лоста и ръката ви, с което захвата става по-стабилен. Ако не вярвате, че тези две парчета плат могат да бъдат ефективни, отидете във фитнес залата и направете няколко набирания с тях и без тях. Разликата със сигурност ще ви впечатли.

Не във всеки фитнес обаче ще откриете такива аксесоари, а дори и да ги има, трябва да изчакате човека, който ги използва. Затова е най-добре да разполагате със собствени.

Тези фитили са изработени от висококачествен текстил. Дълги са 52 см и са широки 3.8 см. С употребата им ще си гарантирате по-доброто изпълнение, по-голям брои вдигания или набирания и повишена издръжливост.

Първокласни аксесоари в Workout.bg

В онлайн магазина на Workout.bg имате възможността да се възползвате от огромното разнообразие от продукти, които предлагаме на супер цени. Въпреки че хранителните добавки доминират в нашия каталог с продукти, аксесоарите не остават по-назад и удовлетворяват всеки клиент, който ни се е доверил.

Информация за продукта
Производител Universal Animal
Артикулът е изработен от
Дължина 52 СМ
Материал Текстил
Цвят Цвят
Ширина 3.8 СМ

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти при нужда от стабилизиране на захвата по време на изпълнението на упражнения както със собствено тегло, така и с външно.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Основните предимства от употребата на Universal Animal Фитили Animal Straps са:

  • Подобряване на захвата;
  • Предотвратяват травмите;
  • Подходящи са както за напреднали, така и за начинаещи.

Този тип продукти са предназначени за употреба при силови упражнения, изискващи нуждата от сигурен хват.