МЕНЮ
Кошница
ARMAGEDDON Фитнес колан - Естествена кожа

ARMAGEDDON Фитнес колан - Естествена кожа

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Фитнес колан - Естествена кожа - 15 см ширина
  • Добавен на: 2022-05-09
  • SKU: 1042
35.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Физическите упражнения във фитнес залата могат да бъдат много тежки. Поради тази причина всеки, който твърдо е решил, че иска да извае перфектното тяло, трябва не само да бъде дисциплиниран и постоянен, но и да извършва тези упражнения така, че да не се нарани.

Има много физически дейности, които се отличават с висока ефективност, но същевременно с това и с повишен риск от травми. Един от начините рискът от тези травми да се намали е чрез използването на подходящите аксесоари, които ще подобрят качеството на самите упражнения.

Ако поне малко сте се интересували от бодибилдинг, със сигурност сте виждали професионалистите, които по време на тренировки във фитнеса използват фитнес колани. Това не значи обаче, че този аксесоар е предназначен за употреба само от спортисти. В случай, че и вашите тренировки се отличават с голяма интензивност, можете да се възползвате от предимствата на ARMAGEDDON Фитнес колан - Естествена кожа - 15 см ширина, който предлагаме в онлайн магазина на Workout.bg.

Защо да използвате ARMAGEDDON Фитнес колан - Естествена кожа

Фитнес коланите като ARMAGEDDON Фитнес колан - Естествена кожа - 15 см ширина се използват при упражнения за вдигане на тежести. Основното им предназначение е да редуцира напрежението в кръста, докато вдигате тежести в изправена позиция. Освен това предпазва гръбнака от хиперекстензии.

Фитнес коланът обхваща цялостно кръста, като така не само ограничава движението на гърба, но и предотвратява страничното му извиване.

За да бъде максимално ефективен, коланът трябва да бъде добре пристегнат. Въпреки това е препоръчително употребата му да не е продължителна, защото това може да повлияе негативно върху кръвното налягане, като го повиши.

Фитнес коланите се използват най-често при упражнения като клекове, мъртва тяга или военна преса. По време на почивките е желателно да отпускате колана, за да възстановите нормалното кръвно налягане.

Разбира се, преди да направите покупка, трябва да изберете размера на колана, за да пасне той добре. С употребата на колана на ARMAGEDDON си осигурявате опора и същевременно спокойствие по време на интензивните тренировки във фитнеса, за да можете да постигнете възможно най-добри резултати.

Защо да се доверите на Workout.bg

Ние от Workout.bg се стремим нашите клиенти винаги да имат колко се може повече продукти, от които да избират. Нашият онлайн магазин се отличава не само с огромното разнообразие от продукти, но и с атрактивните цени, на които ги предлагаме.

Информация за продукта
Производител ARMAGEDDON
Артикулът е изработен от
Материал Естествена кожа
Ширина 15 СМ

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Основните предимства на този продукт са:

  • Предпазва от травми на гръбначния стълб;
  • Предпазва от изсипване;
  • Изработен от висококачествена естествена кожа;
  • Осигурява комфорт;
  • Подобрява качеството на упражненията.

Силови спортове:

  • Фитнес.