МЕНЮ
Кошница
ARMAGEDDON Фитнес колан с контури

ARMAGEDDON Фитнес колан с контури

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Фитнес колан с контури - 20 см ширина
  • Добавен на: 2022-05-13
  • SKU: 1055
35.00 лв.
Купи
Бърза поръчка
Информация за продукта
Производител ARMAGEDDON
Артикулът е изработен от
Материал Найлон, неопрен
Цвят Черен
Ширина 20 СМ

Има някои фитнес аксесоари, без които не можем. Е, това не значи, че ако не ги ползваме, няма да сме способни да се справим с някои по-тежки силови упражнения във фитнес залата, но ако искаме да минимализираме риска от травми и да направим тренировките си наистина ползотворни, използването на фитнес колан е задължително.

Основното предназначение на фитнес колана е да поддържа гръбнака, за да бъде изпълнението на упражнението безопасно. Ако сте посещавали дори веднъж фитнеса, със сигурност сте виждали трениращите да го слагат на кръста, преди да започнат с упражнения като клякане с щанга или мъртва тяга.

Много често във фитнес залите е толкова претъпкано, че не можем да открием свободен фитнес колан. Ето защо той трябва да бъде неизменна част от вашата тренировъчна екипировка. Коланите, които ще видите в онлайн магазините, са много, но в Workout.bg предлагаме един, който се отличава с качество, добра цена и висока ефективност – ARMAGEDDON Фитнес колан с контури - 20 см ширина.

Какви са функциите на ARMAGEDDON Фитнес колан с контури - 20 см ширина

Както споменахме, основната функция на фитнес коланите е да предпазят от травми – изсипване, схващане и други. Той трябва да бъде добре захванат за торса, за да може натоварването върху гръбначния стълб да се поеме равномерно от органите в коремната кухина.

Това обаче далеч не е всичко, за което можете да използвате ARMAGEDDON Фитнес колан с контури - 20 см ширина. Той е предназначен за подобряване на стойката и съответно начина, по който изпълнявате упражнението, чрез него се редуцира натиска върху прешлените и също така предпазва от усуквания, които могат да бъдат изключително болезнени.

Някои от най-популярните упражнения, в които такива колани се използват, са мъртвата тяга, гребане с щанга, клек с щанга. Ако те са вплетени във вашата тренировъчна програма, тогава със сигурност трябва да се възползвате от положителния ефект, който колана има.

Важно е да знаете, че не трябва коланът да е около торса ви през цялото време. В момента, в който приключите с упражнението, свалете колана, за да оказвате ненужно напрежение върху тялото.

Защо да изберете Workout.bg

Ние от Workout.bg искаме нашите клиенти да получават само най-доброто. Вярваме, че професионализмът се изразява както в отношението към клиентите, така и в качеството на продуктите, които се предлагат, затова никога не правим компромиси и с двете.

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти при нужда от поддържане на гръбначния стълб при изпълнението на различни видове упражнения.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Като ползи на фитнес колана с контури на Армагедон можем да посочим:

  • Предпазва от травми;
  • Изработен е от висококачествен материал;
  • Подобрява стойката.

Силови спортове:

  • Фитнес.