Yandex
МЕНЮ
Кошница

Белодробни заболявания

65.00 лв.
Купи
28.65 лв.
Купи
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Едно от най-интересните, но същевременно и сериозни причини човек да се чувства отпаднал, да не може да тренира, да не се чувства напълно в кондиция и т.н., това са различните по вид белодробни заболявания. Те причиняват истинско нещастие за човека, което прави нещата много трудни в аспект развитие.

При наличие на подобен вид инфекция в теб, ти няма как да си в оптимална форма нито във физически, нито в психически аспект. Ето защо нашата задача е да оправим това!

Какво можем да ви препоръчаме за белодробни заболявания

В онлайн магазина на Workout.bg, вие ще намерите хранителни добавки за белодробни заболявания от всякакъв вид и произход. Те ще ви помогнат да направите тялото си изключително силно и здраво.

Ето защо можете да ни посетите и да превърнете суплементариума си в нещо наистина много сериозно. Бъдете спокойни, че качеството на нашите суплементи е наистина на едно много високо ниво.

Не се лъжете от факта, че цените ни са ниски – всичко е на база опит да ви предоставим нещата на достъпни условия, а не да продаваме евтини и некачествени продукти. Достигнахме нивото, в което да можем да ви даваме нещата на ниски цени, но качеството им да е от световна класа.

Проверете сами!

Workout.bg – ние знаем какво ви е нужно

Да си сред първенците по отношение на продажбата на артикули, свързани с фитнес и здраве, в интернет е нещо, което заема наистина сериозен ресурс от теб. Ние изпитахме това на гърба си още в момента, в който започнахме.

Няма да забравим времената, в които ни хрумна първата идея за създаване на подобен вид онлайн магазин и тя ни накара да се чувстваме наистина много объркани, защото в нея бяха премесени адски много изгубени каузи. Наша работа бе тогава да сформираме едно ясно нещо, което искаме да осъществим и това и направихме.

Идеята ни бе да успеем да извадим един единствен продукт, който да работи за нашите потребители. Те трябваше да се чувстват максимално удовлетворени и спокойни без това да представлява абсолютно никакъв проблем за нас.

С минимален ресурс да успяваме да даваме щастие и спокойствие на нашите клиенти – е, това първоначално звучеше изключително лесно, но изведнъж усетихме на плещите си какво всъщност сме започнали да правим – нещо много трудно и сериозно.

Ангажиментът, който бяхме поели, бе наистина много сериозен. Ето, че днес вече сме тук – пораснали и готови да пребъдем за нашите клиенти.

Можем да се справим с всяка задача, защото няма нищо по-важно от това да правим нашите клиенти възможно най-удовлетворените преди, по време и след пазаруването им от нашия онлайн магазин за хранителни добавки.

Хранителните добавки съдържат витамини, минерали и билки, които могат да помогнат при белодробни заболявания. Те често могат да се приемат в комбинация с лекарства и медицински процедури, но винаги се препоръчва да се консултирате с лекар преди да започнете прием.

Най-често при лечение на белодробни заболявания се приемат добавки с омега-3 мастни киселини, N-ацетилцистеин, чесън, женшен, витамин Е, витамин D.

Замърсяването на въздуха е един от най-рисковите фактори за обостряне на респираторните заболявания. Това е особено голям проблем в градските райони. Замърсяването причинява щети не само върху дихателните пътища, но и върху храносмилателните органи и кожата ни.

Рибеното масло съдържа омега-3 мастни киселини. Те намаляват възпаленията и подпомагат преноса на кислород. По този начин се подобрява белодробната функция и сте много по-малко податливи на инфекции и белодробни заболявания.

Женшенът има мощно антиоксидантно действие и много ползи за здравето. Той има положителен ефект при инфекции на дихателните пътища и намалява значително продължителността на боледуване. Екстрактът от женшен помага за повишаване на имунитета и значително намалява вероятността от усложнения, ако имате белодробни проблеми.

4.52 / 274