Yandex
МЕНЮ
Кошница

Добавки за бърз метаболизъм

37.00 лв.
Купи
7.16 лв. 8.95 лв.
Купи
27.96 лв. 34.95 лв.
Купи
29.00 лв.
Купи
17.56 лв. 21.95 лв.
Купи
48.45 лв. 57.00 лв.
Купи
87.99 лв.
Купи
20.95 лв.
Купи
80.47 лв. 114.95 лв.
Купи
69.97 лв. 99.95 лв.
Купи
68.00 лв. 85.00 лв.
Купи
27.96 лв. 34.95 лв.
Купи
22.36 лв. 27.95 лв.
Купи
21.56 лв. 26.95 лв.
Купи
58.22 лв. 68.49 лв.
Купи
28.00 лв.
Купи
21.56 лв. 26.95 лв.
Купи
66.00 лв.
Купи
25.00 лв.
Купи
80.00 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 155 (7 страници)

Днес ще поговорим за това, което се оказва един от най-големите врагове в историята на спорта. Явлението в човешкия организъм, което наистина има едно много сериозно влияние върху нещата, които човек прави със себе си.

Метаболизмът или познат още като „процес по обмяна на веществата в тялото“ е нещо едновременно и познато, и напълно неизвестно. Защо само едно нещо може да влияе толкова силно на вашата спортна форма, външен вид, качество на живот, здравословно състояние и т.н.?

Истината е, че само и единствено от метаболизма зависи вие до каква степен ще бъдете подвластни на вътрешните си процеси и до каква степен те ще ви пречат или пък помогнат, за да осъществите постижението на най-добрата си спортна форма.

Как да имаме успешен метаболизъм

Както вече споменахме, вашият метаболизъм може да бъде и ваш приятел. Всичко, което ви е необходимо са правилна храна, качествен нощен сън и разумни тренировки (по възможност присъствието на аеробни такива).

От там нататък всичко останало е търпение, което трябва да вложите в това да изтърпите тялото да свикне на промените, които искате да внесете в него. Един от най-сигурните начини, по които можете да забързате своя метаболизъм, това е спортът.

Ако тренирате или просто ако се движите достатъчно, то тогава наистина храната може да отстъпи по важност. Колкото по-малко се движите, обаче, толкова повече ще трябва да следите калориите на дневна база.

Workout.bg – помагаме на всяка част от тялото ви

След като вече от години се занимаваме с това, което можем наистина най-добре – да даряваме здраве на своите клиенти, то сега е времето да поговорим за своята дейност. Преди онлайн магазинът Workout.bg да стане това, което виждате в момента, ние събирахме ежедневен опит от работата си отново в същата сфера, в която ни заварвате и днес.

Хранителните добавки, качественият и разумен спорт, адекватните спортни аксесоари, характеризиращи се с изключителна устойчивост – това са нашите артикули и нашето любимо занимание. Наистина не можем да си представим как нещо друго би успяло да замести тези наши дейности.

Един ден, когато решихме да създадем този онлайн магазин за вас, ние знаехме, че в началото ще ви е интересно кои сме. Заедно с това, обаче имахме предвид, че ще се съмнявате относно това дали ще можем да се справим с вашите изисквания.

Ние никога не сме се съмнявали в това, което правим, защото знаем, че го можем и то с пълното осъзнаване на това, че се справяме добре. Ето защо в един момент, ние предприехме сериозната крачка да създадем продукт, до който да имат достъп толкова много хора.

След като вече знаете за нашия проект и бъдещи планове, настанете се удобно на дивана си у дома и поръчайте онова от нашия онлайн магазин, което ви трябва най-много. Това ще бъде едно от най-добрите ви и разумни вложения, които някога ще сте правили.

Обикновено е въпрос на желание това до каква степен би желал да влагаш в себе си. Именно заради това ние знаем, че вие се нуждаете от сигурен партньорски стълб, който да ви помага в избора ви за нещата, които ви трябват и в спорта, и в ежедневието ви около него.

Заповядайте в нашия онлайн магазин – ние ви очакваме с готови решения.

Метаболизмът е способността на организма да разгражда храната до енергия. Тази енергия поддържа работата на всички органи. Много външни фактори могат да повлияят на метаболизма. Изгарянето на калории в покой до голяма степен се определя генетично. С възрастта енергията от която тялото се нуждае намалява.

Здравословният начин на живот забързва метаболизма. Важни са сънят, теглото и активността на човека. Ако не успявате да се храните много здравословно добавките за стимулиране на метаболизма са чудесен вариант. Най-често се използват витамин В, желязо, магнезий, екстракт от зелен чай и ацетил-L-карнитин.

Диетичните фибри са изключително важни за здравата храносмилателна система. Те помагат за по-доброто усвояване на хранителните вещества. Пълнозърнестите и бобовите храни са богати на витамин В и помагат да се превърне храната в енергия.

Тялото се нуждае от вода, за да преработва калориите. Когато сте дехидратирани метаболизмът се забавя. Не забравяйте да пиете вода и да се храните с пресни плодове и зеленчуци.

Ресвератролът има положителен ефект върху скоростта на метаболизма. Добавките подпомагат отслабването. Има клинични проучвания, които показват, че добавките с ресвератрол значително подобряват метаболитните нарушения.

4.50 / 309