МЕНЮ
Кошница
OstroVit Тренировъчни щитове за ръце / Training Shields

OstroVit Тренировъчни щитове за ръце / Training Shields

 • Наличност: По заявка
 • Модел: Тренировъчни щитове за ръце / Training Shields
 • Добавен на: 2022-05-09
 • SKU: 5903933902128
77.95 лв.
Купи
Бърза поръчка

Бойните спортове могат да доведат до сериозни травми. Рисковете от наранявания обаче са значително по-малки, когато имате необходимата екипировка, която да ви предпази от тежки удари и ритници по време на тренировка.

Когато става дума за някой боен спорт, винаги първата ни асоциация е с трениращия, а не толкова с треньора. Въпреки това обаче няма как състезателят да постигне целите си, ако редовно не изпълнява упражнения, в които участва и неговият треньор.

Той също се нуждае от подходящите аксесоари, с които упражненията да бъдат възможни. Както треньорите на боксьорите използват лапи, така и в другите бойни спортове се използват тренировъчни щитове за ръце, чието предназначение е поемането на удари и ритници.

OstroVit Тренировъчни щитове за ръце / Training Shields имат за цел да предпазят асистента от удари и ритници по време на тренировка. Те осигуряват оптимална защита и гарантират, че той няма да бъде наранен, а по този начин и трениращият ще може да разгърне пълния си потенциал и да тренира максимално ефективно.

В сайта на Workout.bg сме подбрали и още много други висококачествени аксесоари за бойни спортове, от които можете да избирате.

За какво се използват OstroVit Тренировъчни щитове за ръце

Както споменахме, основното предназначение на тренировъчните щитове за ръце е да предпазят асистента от ударите и ритниците на трениращия. За да бъде последният уверен в способностите си, трябва постоянно да ги усъвършенства, а това няма как да стане, ако при всеки удар се притеснява, че ще нарани треньора си.

Именно това посочва необходимостта от OstroVit Тренировъчни щитове за ръце / Training Shields – те могат напълно да предпазят от удари, като същевременно с това са и изключително удобни.

Цветът на падовете за ръце е черен. Теглото им е 620 г, дълги са 37 см и широки 23 см. Ширината им е 23 см. Закопчават се с помощта на велкро лента и гарантират стабилен захват, за да може треньорът бързо да сменя позицията си и да дават възможност на трениращия да изпълнява различни комбинации от ритници и удари.

Защо да изберете Workout.bg

Отговорът е прост – защото екипът на Workout.bg се стреми постоянно да се усъвършенства, като предлага продукти от доказали се на пазара производители, и да отговаря на всяко едно запитване от страна на клиентите.

Информация за продукта
Производител OstroVit
Артикулът е изработен от
Височина 10 СМ
Дължина 37 СМ
Материал Абсорбиращ пълнеж
Тегло 620 Г
Цвят Черен
Ширина 23 СМ

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при бойни спортове.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Ето някои т характеристиките на тези тренировъчни падове за ръце:

 • Леки и комфортни са;
 • Осигуряват защита;
 • Закопчават се плътно на ръката;
 • Устойчиви са;
 • Изработени са от висококачествен материал.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Карате.