МЕНЮ
Кошница
ARMAGEDDON Вътрешни ръкавици - Easy Wrap

ARMAGEDDON Вътрешни ръкавици - Easy Wrap

 • Наличност: В наличност
 • Модел: Вътрешни ръкавици - Easy Wrap
 • Добавен на: 2022-05-12
 • SKU: 1046
20.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Бойните спортове могат да бъдат рискови дори когато не участвате в професионални срещи и състезания. В повечето случаи тренировките са толкова тежки, че няма как да отхвърлим опасността от някое сериозно нараняване.

Ето защо всеки уважаващ себе си човек, който тренира вид боен спорт, трябва да има необходимите аксесоари, с които не само да направи тренировките си по-ефективни, но и да предпази тялото си така, че да може да се представи блестящо на ринга и да разгърне пълния си потенциал.

Дори и да не практикувате от дълго време бойни спортове, със сигурност сте виждали как преди спаринг сесия или боксов мач на трениращия/боксьора му увиват бинтове около ръцете, върху които после се поставят ръкавиците.

Когато сте в залата обаче, невинаги може да има човек, който да се заеме с тази задача. Затова и ARMAGEDDON Вътрешни ръкавици - Easy Wrap могат да са подходящият аксесоар за вашите тренировки.

В онлайн магазина на Workout.bg имате възможността да избирате от още много други подобни аксесоари, с които тренировките несъмнено ще бъдат ползотворни и с които ще можете да усъвършенствате уменията си неусетно.

Предимства от употребата на ARMAGEDDON Вътрешни ръкавици - Easy Wrap

Смисълът от използването на ARMAGEDDON Вътрешни ръкавици - Easy Wrap се крие в самото име – много по-трудно е сам да увиваш бинтове за бокс. Вътрешните ръкавици имат същата функция – събират плътно всяка костица в пръстите и дланта, за да може боксовата ръкавица да обвие плътно ръката, като така не само се подобрява ефективността на ударите, но и са намалява риска от наранявания.

Без значение какъв е видът на тренировката – трениране с лапи, круша или спаринг среща, вътрешните ръкавици на бранда Армагедон със сигурност ще ви помогнат в усъвършенстването на вашите умения както на ринга, така и извън него.

Благодарение на памучния накитник вътрешните ръкавици също така осигуряват добра стабилност в китките, за да можете да нанасяте ударите максимално ефективно. С употребата на този продукт си гарантирате, че не само ще се справяте безпроблемно с всякакъв вид тренировки, но и ще предпазите ръцете си от контузии.

Защо да се доверите на Workout.bg

Екипът на Workout.bg знае колко тежки могат да бъдат тренировките за бойни спортове. Затова сме попълнили нашия каталог с продукти, които се отличават както с първокласно качество, така и с изгодни цени.

Информация за продукта
Производител ARMAGEDDON
Артикулът е изработен от
Дължина Дължина на накитниците: 65 СМ
Материал Памук
Цвят Черно-червен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при бойни спортове.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Като основни предимства от употребата на тези вътрешни ръкавици бихме могли да посочим:

 • Осигуряват стабилност в китките;
 • Слагат се лесно;
 • Изработени са от висококачествен материал;
 • Предпазват ръцете;
 • Не задържат потта.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Бокс.