МЕНЮ
Количка

MAXXWIN L-Carnitine + HCA + Chromium

MAXXWIN L-Carnitine + HCA + Chromium
MAXXWIN L-Carnitine + HCA + Chromium
  • Наличност: В наличност
  • Модел: L-Carnitine + HCA + Chromium
19.95 лв.
без ДДС: 19.95 лв.
Купи
БЪРЗА ДОСТАВКА ДО ВРАТА
ВИСОКО КАЧЕСТВО
ПОДАРЪЦИ СЪС ВСЯКА ПОРЪЧКА
НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Нека да признаем – тренировките могат да бъдат много изтощаващи, а понякога резултатите идват толкова бавно, че се колебаем дали изобщо искаме да продължаваме. Така рискуваме да загубим постоянство.

Гледаме се в огледалото и виждаме, че няма никаква разлика дори след продължителни, усърдни фитнес сесии. Въпреки това не искаме да се отказваме и търсим решение на проблема.

Ние от Workout.bg смятаме, че решението можете да откриете при нас. MAXXWIN L-Carnitine + HCA + Chromium може да бъде това, което толкова време сте търсили, но все не успявате да намерите.

Защо да се спрем на MAXXWIN L-Carnitine + HCA + Chromium

Океанът от хранителни добавки е безконечен. Лутате се като в омагьосан кръг, не знаете кое е най-добро за вас, а това е нормално. За тази цел е нужен определен подход – синтезирането на най-важните свойства на предлагания продукт.

Този вид л-карнитин се фокусира върху минерала хром, чиято функция е усилването на инсулина. Неговата липса може да доведе до развитие на инсулинова резистентност и диабет тип 2.

Workout.bg – можете да разчитате на нашия професионализъм

В онлайн магазина на Workout.bg ще откриете широка палитра от хранителни добавки, които отговарят на всяка ваша нужда. Дори ако интересът ви е насочен другаде, пак можете да разчитате на нас – без значение дали ви трябват фитнес уреди или просто професионална консултация.

Вярваме, че не просто високото качество на нашите артикули, но и мотивацията ни да помогнем да се развивате са гаранция за професионализма ни.

Други
Хром 200 МКГ
Информация за продукта
Разфасовка 100 капсули
Производител MAXWINN
Дозировка
Една доза 4 капсули
Дози в опаковка 25 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза (4 капсули)
Л-Карнитин
Л-Карнитин 1200 МГ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър