МЕНЮ
Кошница

MAXXWIN

Показва 1 до 17 от 17 (1 страници)

Брандът е създаден в отговор на натрупания експертен опит в разпространението на спортни хранителни продукти на екипа, стоящ в основата на компанията. Тъй като единствено дистрибуцията на спортни хранителни добавки не покрива високите изисквания на марката за пълно ангажиране с нуждите на потребителя, тя излиза отвъд рамките на търговията и навлиза в бизнеса с производството.

В резултат на това, към днешна дата MAXXWIN е водещ европейски бранд, осигуряващ на потребителите точно това, от което имат нужда, чрез отговаряне на техните нужди в собствен производствен процес.

MAXXWIN продукти за истински мотивираните спортисти

Максуин е изцяло чешки бранд, който се насочва не само към фитнес гурута и ентусиасти, но и към всеки активно занимаващ се със спорт индивид. Футболисти, плувци, фенове на бойните изкуства, велосипедисти и въобще всеки, който иска да изведе максимума от своите физически способности, може да се възползва от качеството на продуктите на бранда.

MAXXWIN се насочва към максимално ефективно снабдяване на тялото с важни подхранващи вещества, чрез производство на продукти в различни категории: протеини, гейнъри, аминокиселини, креатин, стимуланти, изотоници, фетбърнъри, витамини и минерали и продукти за красота и здраве. Карнитин, колаген, гуарана, витамин C, трибулус, ехинацея са само част от премиум суровините, които ще откриете в качествените продукти на бранда тук.

С какво се отличават продуктите на MAXXWIN

Една от основните задачи на бранда е да предостави на клиента продукти за здраве и фитнес, изработени от суровини с първокласно качество.

Това се постига чрез регулярно тестване качеството на суровите материали, с цел гарантиране на премиум завършека на всеки един от крайните продукти. Вътрешният контрол и тестването от независими лаборатории допринасят за винаги отличния резултат.

Друго отличително качество е функционалността и практичността на продуктите. MAXXWIN набляга на полезността на хранителните добавки, създавайки и дистрибутирайки само такива, които имат какво съществено да предложат на спортуващия човек. Високотехнологичното производство пък посреща необходимите европейски стандарти за сигурност и безопасност.

Балансираното съдържание на активни вещества и стриктното сертифициране на продуктите са търсените допълнения, които внасят още добавена стойност във всеки продукт на марката.

Закупете от Workout.bg, грабвайки продукти с уникално качество и изгодна цена, носещи куп предимства на активния спортист.