МЕНЮ
Количка
Artrox Powder / Collagen + Joint Complex

Artrox Powder / Collagen + Joint Complex

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Artrox Powder / Collagen + Joint Complex, 500 грама
  • Добавен на: 2022-01-31
31.95 лв.
без ДДС: 31.95 лв.
Купи

Ставите ви пукат? Изпитвате болезнени вечери? Търсите начин да облекчите дискомфорта и да си върнете нормалния живот? MAXXWIN Artrox Powder / Collagen + Joint Complex [500 грама, 25 Дози] е продукт специално създаден за вас.

Екипът на Workout.bg има личен опит с Artrox Powder / Collagen + Joint Complex и по-долу ще ви разкаже за неговите доказани реставрационни свойства.

MAXXWIN Artrox Powder / Collagen + Joint Complex [500 грама, 25 Дози] – Защо точно него

Онова, което прави MAXXWIN Artrox Powder / Collagen + Joint Complex [500 грама, 25 Дози] наистина специален продукт е внимателно блендираната форма от съставки. Той е комбинация от продукти за стави, с животински колаген, възстановителни минерали и полезни витамини.

Идва под формата на пудра, която е лесна за дозиране и приемане от хора с трудно преглъщане – особено обичана от възрастни хора с оплаквания в ставите.

Със всяка доза MAXXWIN Artrox Powder / Collagen + Joint Complex вие ще приемете:

  • MSM;
  • Телешки колаген – хидролизираният;
  • Глюкозамин;
  • Хондроитин сулфат.

Всяка лично приготвена доза също така съдържа множество витамини и минерали, които допълнително подпомагат възстановителните процеси на организма.

Стоп на болката с Artrox Powder’s Collagen + Joint Complex

Огромен проблем при ставните проблеми е болката и усещането на несигурност. Ако сте страдали от подобни проблеми знаете много добре колко деморализиращо може да бъде това – за щастие има решение на този проблем.

С редовен и ежедневен прием на Artrox Powder’s Collagen + Joint Complex, вие си набавяте важни и нужни хранителни вещества за организма.

При изобилие от MSM, глюкозамин и хидриотин сулфат тялото забързва възстановителните процеси и изграждате свързващите тъкани много по-бързо.

Вместо да чакате и да траете ненужно изтезание, можете с лекота да противодействате ефектите на стареенето и да възстановите своята мобилност в рамките на 2 седмици.

Workout.bg – мястото с правилните решения

За вас е важно качеството не, защото е статут, а защото е въпрос на сигурност и контрол. Ако търсите възможно най-добрите продукти за вашите спортни нужди, то Workout.bg е точно за вас – номер едно място в интернет за хранителни добавки от първокласни световни производители – на по-добра цена от всякога.

Информация за продукта
Разфасовка 500 ГР
Производител MAXXWIN
Дозировка
Една доза 25 ГР
Дози в опаковка 25 дози
Препоръчителен дневен прием Приемайте по една доза дневно.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър