МЕНЮ
Количка

MAXWINN L-Carnitine Maxx 1000

MAXWINN L-Carnitine Maxx 1000
MAXWINN L-Carnitine Maxx 1000
  • Наличност: В наличност
  • Модел: L-Carnitine Maxx 1000
32.95 лв.
без ДДС: 32.95 лв.
Купи
БЪРЗА ДОСТАВКА ДО ВРАТА
ВИСОКО КАЧЕСТВО
ПОДАРЪЦИ СЪС ВСЯКА ПОРЪЧКА
НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Нашето тяло трябва да бъде и наш приоритет. Нормално е да искаме най-доброто за него, да поддържаме здрав организъм. За това са нужни здравословно хранене и редовна активност. В някои случаи обаче колкото и упорито да тренираме, колкото и умерено да се храним, има нещо, което не достига.

Няма нищо по-лошо от това да има решение за нашия проблем, да е пред нас и да не протегнем ръка към него. Затова ви съветваме да протегнете ръка към екипа на Workout.bg и да изберете отговарящия на вашите нужния л-карнитин.

Защо MAXXWIN L-Carnitine Maxx 1000 може да реши вашия проблем

Отслабването може да бъде трудна задача. Това не значи, че не можем да я изпълним. Значи обаче, че трябва да опитаме всеки начин, който може да допринесе към утвърждаването на силната ни воля за промяна.

Отслабването е проблем, който засяга голяма част от хората. Не всички обаче са готови да жертват определени удобства и безусловно да се хвърлят в битката с килограмите. Други обаче са готови на това. А спътника им в тази борба е MAXXWIN L-Carnitine Maxx 1000.

Този продукт ще бъде вашият невидим мотиватор по време на усилните тренировки в залата.

Можете да разчитате на MAXXWIN L-Carnitine Maxx 1000 и заради тонизиращия му ефект и способността му да ви поддържа по-жизнени по време на спортните ви занимания.

Екипът на Workout.bg винаги е готов да ви асистира

Помощта е двустранен процес. Позволете ни да ви помогнем в разрешаването на вашия проблем, като по този начин вие ни помогнете и бъдете част от множеството доволни клиенти, доверили се на Workout.bg.

Уверени сме, че екипът ни ще предостави всяка необходима информация, за да можете да добиете нови познания и да откриете това, което търсите.

Информация за продукта
Разфасовка 90 капсули
Производител MAXWINN
Дозировка
Една доза 1 капсула
Дози в опаковка 90 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза
Л-Карнитин
Л-Карнитин 1000 МГ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър