МЕНЮ
Количка

Isotonic Powder + BCAA, L-Carnitine, L-Glutamine

Isotonic Powder + BCAA, L-Carnitine, L-Glutamine
Isotonic Powder + BCAA, L-Carnitine, L-Glutamine
  • Наличност: В наличност
  • Модел: OstroVit Isotonic Powder + BCAA, L-Carnitine, L-Glutamine
18.95 лв.
без ДДС: 18.95 лв.
Купи
БЪРЗА ДОСТАВКА ДО ВРАТА
ВИСОКО КАЧЕСТВО
ПОДАРЪЦИ СЪС ВСЯКА ПОРЪЧКА
НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

OstroVit Isotonic Powder + BCAA, L-Carnitine, L-Glutamine е поредният комплексен продукт в арсенала на Workout.bg. Това е невероятна комбинация от основни аминокиселини, разклонени във верига, л-карнитин и глутамин.

Предлагаме го в два грамажа – такъв от 500 гр. и от 1500 гр. за онези, които считат, че няма да се задоволят само с основна, лека фаза на прием. Предлагаме ви този комплекс от полезни съставки на изключително ниска цена, което предполага, че ще ви даде свободата да го поръчате още сега!

Възползвайте се от доказаните свойства на продуктите, участващи в тази комбинация, предвещаваща здраве и успехи в залата.

500 и 1500 грама OstroVit Isotonic Powder + BCAA, L-Carnitine, L-Glutamine

Максимална хидратация по време на тренировка, без значение колко е тежка тя, без значение колко е продължителна. Този продукт няма да ви остави повалени на земята, а по-скоро ще бъде причината, поради която се изправяте!

Тази формула съдържа вещества като Л-глутамин и BCAA, което означава, че никога няма да си без енергия. Възстановяването ти ще бъде пренесено на нови, непознати нива на скорост, а и да не забравяме анти-катаболния ефект, който носи продуктът.

Продуктът е лабораторно тестван много преди да бъде пуснат за масова употреба.

Workout.bg – нашата награда са вашите успехи

Ние от Workout.bg държим на това качеството на нашите продукти да е на топ ниво, независимо как се променя изборът ви с течение на времето. Готови ли сте да се доверите на истинските професионалисти в сферата на хранителните добавки и знанията за самото трениране.

Устойчивата промяна се постига трудно, но процесът е възможно да бъде и с една идея ускорен, ако разчитате на подобен вид комплексни продукти. Заповядайте на мястото, където ще ви бъде обърнато внимание.

Очакваме ви!

Информация за продукта
Разфасовка 500 Г
Производител OstroVit
Дозировка
Една доза 5 Г
Дози в опаковка 50
Препоръчителен дневен прием 10 Г
Аминокиселини
Л-валин (BCAA) 25 МГ
Л-изолевцин (BCAA) 25 МГ
Л-левцин (BCAA) 50 МГ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър