МЕНЮ
Количка

Everbuild Liquid Acetyl L-Carnitine + Guarana

Everbuild Liquid Acetyl L-Carnitine + Guarana
Ново
Everbuild Liquid Acetyl L-Carnitine + Guarana
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Liquid Acetyl L-Carnitine + Guarana 495 мл
40.00 лв.
без ДДС: 40.00 лв.
Купи
БЪРЗА ДОСТАВКА ДО ВРАТА
ВИСОКО КАЧЕСТВО
ПОДАРЪЦИ СЪС ВСЯКА ПОРЪЧКА
НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Светът на фитнеса може да бъде много объркващ заради своята безграничност от хранителни добавки. Само имената им могат да ни откажат и да ни накарат изцяло да загубим интерес. Количеството информация относно предимствата и недостатъците на всеки един вид протеин, аминокиселина или витамин лесно ни отблъскват.

Това не значи обаче, че не могат да са ни от полза. В онлайн магазина на Workout.bg ще се запознаете с непознатото досега. Всички продукти са разпределени в определени категории, за да можете спокойно и безпроблемно да разглеждате нашите артикули.

Л-карнитинът Everbuild Liquid Acetyl L-Carnitine + Guarana ще ви помогне не само в топенето на мазнини, но ще поддържа по-жизнен тонус, издръжливост и енергичност.

Защо Everbuild Liquid Acetyl L-Carnitine + Guarana

Л-карнитинът е аминокиселина, чиято функция е производството на енергия посредством транспортиране на мастни киселини в митохондриите на клетките. Тя е най-известна като хранитела добавка за топене на мазнини.

Използването на л-карнитин преди тренировка ще ви осигури мотивацията и за най-сложните и мъчни тренировки. Повечето л-карнитин продукти се предлагат на прах. Така обаче си създавате неудобството всеки път да носите шейкър със себе си, за да го смесвате с течности.

Everbuild Liquid Acetyl L-Carnitine + Guarana идва в течна форма, която, за разлика от прахообразната, е по-лесна за приемане.

Екипът на Workout.bg споделя вашето мнение

Разбираме, че ви е писнало от празнодумие и фалшиви хвалебствия. Надяваме се, че нашият професионализъм и разбиране ще бъдат удовлетворителни причини да ни дадете своя вот на доверие.

Знаем, че нашите клиенти имат високи стандарти, когато става въпрос за здравето им. Затова сме безкомпромисни към качеството на продуктите, които предлагаме. Наша отговорност е вие да се чувствате доволни от покупката си. Вярваме, че Workout.bg е мястото, където с ентусиазъм ще ви асистираме във всяко затруднено положение.

Информация за продукта
Разфасовка 495 МЛ
Производител Everbuild
Дозировка
Една доза 15 МЛ
Дози в опаковка 33 дози
Препоръчителен дневен прием 1-2 дози
Хранителни стойности
Калории 5 ккал
Л-Карнитин
Л-Карнитин 1500 МГ м доза

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър