МЕНЮ
Количка

Everbuild ALCAR 1000 / Acetyl L-Carnitine Powder 200 грама

Everbuild ALCAR 1000 / Acetyl L-Carnitine Powder 200 грама
Everbuild ALCAR 1000 / Acetyl L-Carnitine Powder 200 грама
  • Наличност: В наличност
  • Модел: ALCAR 1000/Acetyl L-Carnitine Powder 200 грама
45.00 лв.
без ДДС: 45.00 лв.
Купи
БЪРЗА ДОСТАВКА ДО ВРАТА
ВИСОКО КАЧЕСТВО
ПОДАРЪЦИ СЪС ВСЯКА ПОРЪЧКА
НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Несъмнено сте си пожелавали един ден да изглеждате като излезли от корицата на модно списание. Колкото и да се твърди, че подобни форми на тялото са невъзможни, всеки е способен да ги постигне.

Редуцирането на тегло е една от основните причини да посещаваме фитнес залите, да наемаме фитнес инструктори, които да следят дали правим упражненията правилно и съответно дали има ефект от това.

Л-карнитинът може да бъде най-добрият спътник по пътя към перфектното тяло. Резултатите, които Everbuild ALCAR 1000 / Acetyl L-Carnitine Powder дават, ще ви убедят, че този продукт е единственото, от което се нуждаете.

Защо да дадете своя глас на доверие на Everbuild ALCAR 1000 / Acetyl L-Carnitine Powder

В онлайн магазина на Workout.bg ще откриете подробна информация за всички наши продукти. Категориите ни синтезират най-важното за артикулите, които предлагаме, за да може с лекота да откриете това, което ви трябва.

Естествено, балансираната диета и физическите упражнения са фундаментални при стремежа ни да изглеждаме по-привлекателни. Въпреки това винаги можем да си помогнем, като използваме правилната за нас хранителна добавка.

Екипът на Workout.bg знае кое е най-доброто за вас

Невинаги е задължително да разчитаме на някого другиго, за да се справим с трудностите. Ако искаш нещо да е както трябва, направи го сам.

Затова ние от Workout.bg няма да бъдем пречка по пътя ви към финалната права. Ние единствено предоставяме условията и необходимата информация, за да може стъпките ви напред да бъдат по-уверени.

Информация за продукта
Разфасовка 200 ГР
Дозировка
Една доза Четвърт мерителна лъжица
Дози в опаковка 200 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза
Л-Карнитин
Л-Карнитин 1000 МГ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър