МЕНЮ
Количка

Superpump MAX

Superpump MAX
Superpump MAX
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Superpump MAX, 480 грама
85.00 лв.
без ДДС: 85.00 лв.
Купи

Чудили ли сте се как да напомпате максимално своите мускули по време на тренировка? Имате ли нужда от повече енергия, която да издържи на високото натоварване, на което подлагате тялото си? А искате ли не само да се чувствате като свръхчовек, а да бъдете такъв? Gaspari Nutrition има с какво да Ви помогне за изпълняване на най-високите Ви цели.

Представяме Ви продукт от гамата на бустерните суплементи, които се приемат преди тренировка, с цел да повишат енергичността, тласъка и цялостния ефект от тренировката. Тези добавки имат ключова роля за достигане крайните предели на силите на човешкото тяло и преминаване отвъд обикновените ограничения, които си поставяме.

Хранителна добавка за максимална мощ и масивност

Gaspari Nutrition Superpump MAX [480 грама, 30 Дози] представлява суплемент за отделяне на азот, който спомага за оформянето на здрава мускулна маса и дарява потребителя с нечовешка сила и издръжливост.

Иновативният комплекс от съставки, който ще Ви донесе мечтаните резултати, съдържа така важните L-карнитин, L-тартрат, L-цитрулин, L-левцин, L-аспартат, L-таурин, L-орнитат, креатин монохидрат. Всяка от тях има мощни положителни свойства, които са от полза за всеки вид тренировка.

Ако желаете енергията Ви да не стихва, докато разхвърляте все повече тежести във фитнес залата, трупайки завиден респект, може да се възползвате от предимствата, които Superpump MAX Ви предлага.

Workout.bg – увенчайте усилията си с успех

Ние в Workout.bg знаем колко важно е за един спортист да извлича максималното от своите тренировки и да надвишава всеки път постиганите до преди резултати. Затова пълним колекцията си с фитнес решения, след обстойни проучвания и трупане на личен опит.

Може да се доверите на Workout.bg, тъй като притежаваме знанията и опита, необходими за подбиране на най-ефективните суплементи. Не се колебайте да разгледате и други наши продукти, тъй като сме сигурни, че сме снабдени с добавките, от които всеки атлет се нуждае.

Информация за продукта
Разфасовка 480 Г
Производител Gaspari Nutrition
Дозировка
Една доза 16 Г
Дози в опаковка 40 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза
Хранителни стойности
Калории 10 ккал
Въглехидрати
Въглехидрати 3 Г
Минерали
Калций 39 МГ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър