Yandex
МЕНЮ
Кошница
Muscle Tech Neurocore Pro Series Pre-Workout

Muscle Tech Neurocore Pro Series Pre-Workout

 • Наличност: По заявка
 • Модел: Neurocore Pro Series Pre-Workout, 215 грама
 • Добавен на: 2021-12-21
75.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Вещите в занаята умели фитнесджии знаят, че за максимална енергия и мускулно напомпване през интензивната тренировка е необходимо и едно леко (или по-скоро мощно) „подбутване“ преди започването на самата тренировка. За да запалите ракетното гориво, необходимо за здравото физическо натоварване, което Ви предстои, на помощ идват азотните бустери, които ще Ви дадат нужния начален тласък и продължителна издръжливост след него.

Азотните бустери най-общо казано са предтренировъчни напомпващи суплементи, които снабдяват тялото с мощен прилив на енергия и осигуряват нейното задържане чак до края на последната серия.

Елиминирайте умората и си осигурете здраво напомпване с MuscleTech

Гигантът в индустрията MuscleTech се подвизава като знаменосец за качество, иновации и масова разпространеност вече повече от четвърт век. Опитът им продължава да се натрупва и гарантира на потребителя, че продуктите на бранда са ефективни, висококачествени и научно изследвани.

Neurocore Pro Series Pre-Workout на MuscleTech не е поредният напомпващ продукт, а може да се нареди в редиците на най-добрите. Това, което го отличава от останалите претенденти са мощните му ключови съставки, които са предоставени на потребителя в клинично проучени количества, за да доставят превъзходство в тренировките.

Източникът на тези предимства на MuscleTech Neurocore Pro Series Pre-Workout [215 грама, 50 Дози] са неговите съставни единици.

За трайните напомпвания отговаря съдържащия се в продукта L-цитрулин. Креатин монохидратът пък е съставката, която доказано увеличава гейна при физическо натоварване. Бета-аланинът повишава нивата на carnosine в мускулите. Благоприятното действие на суплемента за психиката се дължи на екстракта от розов златовръх.

Продуктът е тестван за качество и чистота. Съставките, упоменати на етикета са всички съдържащи се в суплемента. Производителят гарантира, че всяка партида се подлага на строго контролиране и бива проверявана от независими експерти.

Workout.bg отваря вратите към доказани брандове и висококачествени продукти

Внимателно подбираме брандовете, чиито продукти включваме в нашия асортимент, за да сме сигурни че предлагаме най-доброто на нашите клиенти. Доверете се на топ производителите в сферата и не се колебайте да потърсите най-изгодните суплементи, които в Workout.bg сме избирали за Вашите най-добри резултати!

Информация за продукта
Разфасовка 215 Г
Производител MuscleTech
Дозировка
Една доза 4.5 Г
Дози в опаковка 50 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза
Продуктът съдържа следните съставки
Съставки Натурални вкусове, калций. Може да съдържа следи от: мляко, яйца, ядки, соя, фъстъци и др.
Хранителни стойности
Калории 25 ккал/доза
Минерали
Калций 24 МГ
Аминокиселини
Креатин монохидрат 3000 МГ/доза
Иван Стефанов 25/03/2022

За първи път опитвам предтренировъчна добавка, така че не знаех какво да очаквам. Според мен това е много добра добавка. Определено ще продължавам да го използвам.

Даниел Ибришимов 18/03/2022

Взимам половин лъжица или понякога 1 пълна лъжица 15 минути преди да отида на фитнес. Neurocore ви зарежда с много енергия и ви дава силата да вдигате повече тежести и да увеличавате повторенията. Ако никога не сте опитвали neurocore, определено трябва да опитате. Няма да ви разочарова.

Михаил Велев 09/03/2022

Харесва ми в този продукт, че ви предоставя енергия без никакви странични ефекти. Съпругата ми и аз наистина обичаме продуктите на MuscleTech. Разбира се и този не е изключение.

Пламен Петков 29/01/2022

Откакто го използвам забелязах по-добра енергия и мотивация. Не тренирам, така че не съм сигурен в ползите, които има върху упражненията. Ако ми помага да се съсредоточа, докато седя с дебелото си дупе пред компютъра безброй часове, сигурен съм, че помага и за мотивация, докато тренирам.

Юлиан Наков 05/01/2022

Вкусът е наистина доста добър и ми дава много постоянна енергия по време на тренировката.

Габриел Дянков 05/01/2022

Като цяло това е всичко, което търся като предтренировъчна добавка. Това наистина ми помага да направя тренировката си качествено и ми дава енергия без нерви. Скоро мисля да поръчам отново.

Стефан Пенделиев 04/01/2022

Това е единствената предтренировъчна добавка, която съм харесал досега и, която оправдава очакванията ми. Изобщо не съм разочарован и между другото вкусът е много добър. Скоро ще поръчам отново.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате MuscleTech Neurocore Pro Series Pre-Workout:

 • в тренировъчни дни - след тренировка;
 • в нетренировъчни дни - сутрин или при някое от междинните хранениня.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

MuscleTech Neurocore Pro Series Pre-Workout [215 грама, 50 Дози] ще Ви зарадва с предимствата си:

 • Суперконцентрация за експлозивни резултати;
 • Предоставяне на максимална сила;
 • Снабдяване с изключителна енергия;
 • Интензивна концентрация и мотивация;
 • Увеличаване на мускула;
 • Изграждане на по-голям силов капацитет;
 • Интензивни и дълготрайни мускулни напомпвания;
 • Увеличаване на резултатите по размер и сила;
 • Силен адаптогенен ефект – подобряване на психиката, по време на физическия стрес.

Спортове с топка:

 • Футбол;
 • Волейбол;
 • Тенис.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Борба.

Силови спортове:

 • Фитнес.