МЕНЮ
Количка

Neurocore Pro Series Pre-Workout

Neurocore Pro Series Pre-Workout
Neurocore Pro Series Pre-Workout
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Neurocore Pro Series Pre-Workout, 215 грама
75.00 лв.
без ДДС: 75.00 лв.
Купи

Вещите в занаята умели фитнесджии знаят, че за максимална енергия и мускулно напомпване през интензивната тренировка е необходимо и едно леко (или по-скоро мощно) „подбутване“ преди започването на самата тренировка. За да запалите ракетното гориво, необходимо за здравото физическо натоварване, което Ви предстои, на помощ идват азотните бустери, които ще Ви дадат нужния начален тласък и продължителна издръжливост след него.

Азотните бустери най-общо казано са предтренировъчни напомпващи суплементи, които снабдяват тялото с мощен прилив на енергия и осигуряват нейното задържане чак до края на последната серия.

Елиминирайте преждевременната умора и си осигурете здраво напомпване с MuscleTech

Гигантът в индустрията MuscleTech се подвизава като знаменосец за качество, иновации и масова разпространеност вече повече от четвърт век. Опитът им продължава да се натрупва и гарантира на потребителя, че продуктите на бранда са ефективни, висококачествени и научно изследвани.

Neurocore Pro Series Pre-Workout на MuscleTech не е поредният напомпващ продукт, а може да се нареди в редиците на най-добрите. Това, което го отличава от останалите претенденти са мощните му ключови съставки, които са предоставени на потребителя в клинично проучени количества, за да доставят превъзходство в тренировките.

Източникът на тези предимства на MuscleTech Neurocore Pro Series Pre-Workout [215 грама, 50 Дози] са неговите съставни единици.

За трайните напомпвания отговаря съдържащия се в продукта L-цитрулин. Креатин монохидратът пък е съставката, която доказано увеличава гейна при физическо натоварване. Бета-аланинът повишава нивата на carnosine в мускулите. Благоприятното действие на суплемента за психиката се дължи на екстракта от розов златовръх.

Продуктът е тестван за качество и чистота. Съставките, упоменати на етикета са всички съдържащи се в суплемента. Производителят гарантира, че всяка партида се подлага на строго контролиране и бива проверявана от независими експерти.

Workout.bg отваря вратите към доказани брандове и висококачествени продукти

Внимателно подбираме брандовете, чиито продукти включваме в нашия асортимент, за да сме сигурни че предлагаме най-доброто на нашите клиенти. Доверете се на топ производителите в сферата и не се колебайте да потърсите най-изгодните суплементи, които в Workout.bg сме избирали за Вашите най-добри резултати!

Информация за продукта
Разфасовка 215 Г
Производител MuscleTech
Дозировка
Една доза 4.5 Г
Дози в опаковка 50 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза
Продуктът съдържа следните съставки
Съставки Натурални вкусове, калций. Може да съдържа следи от: мляко, яйца, ядки, соя, фъстъци и др.
Хранителни стойности
Калории 25 ккал/доза
Минерали
Калций 24 МГ
Аминокиселини
Креатин монохидрат 3000 МГ/доза

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър