МЕНЮ
Количка

Muscle Tech

Производител: Muscle Tech
MuscleTech 100% Premium Whey Protein+ 2270 Г е една доста подобрена версия на обикновеният суроватъчен протеин. Невероятната му формула се дължи на това, че при обработване производителите са постигнали висококачествен протеинов източник, който не съдържа никакви транс мазнини и няма наличието на ас..
120.00 лв.
без ДДС:120.00 лв.
Производител: Muscle Tech
Всеки добър спортист знае кои са незаменимите полезни свойства на т. нар. термогенни фатбърнъри и е включил в своите сумплементи поне един такъв. Снабдяването с висококачествен и ефективен фатбърнър гарантира по-висока успеваемост в процеса към постигане на изваяна физика. Хранителните добавки с те..
100.00 лв.
без ДДС:100.00 лв.
Производител: Muscle Tech
Едни от най-ефективните продукти в борбата с мазнините са термогенните фатбърнъри. Тяхното наименование прозтича именно от основната им функция – да таргетират и елиминират мастните натрупвания. Характерно за тях е също, че освен ефикасни са и щадящи към организма – не предизвикват сериозни нежелани..
100.00 лв.
без ДДС:100.00 лв.
Производител: Muscle Tech
Вещите в занаята умели фитнесджии знаят, че за максимална енергия и мускулно напомпване през интензивната тренировка е необходимо и едно леко (или по-скоро мощно) „подбутване“ преди започването на самата тренировка. За да запалите ракетното гориво, необходимо за здравото физическо натоварване, което..
75.00 лв.
без ДДС:75.00 лв.
Производител: Muscle Tech
MuscleTech Nitro Tech Performance 907 Г е създаден от чист суроватъчен протеин изолат, ултрафилтриран концентрат и суроватъчен хидроизолат. Във формулата му е добавен и креатин монохидрат, който е една от базовите аминокиселини, които подобряват силата и издържливостта. За кого е подходящ MuscleTec..
90.00 лв.
без ДДС:90.00 лв.
Производител: Muscle Tech
Всеки един протеин, независимо от неговият вид е предназначен за покачване на мускулна маса. Според зависи начина на производство те се делят на групи. Едни от тях са бързо или бавноусвояеми, други гарантират по-бърз ефект, а трети имат различни протеинови стойности. Спрямо вашата хранителна диета,..
147.00 лв.
без ДДС:147.00 лв.
Производител: Muscle Tech
L-карнитинът е една от най-познатите хранителни добавки, не само в света на фитнес маниаците, но и сред всички останали, които желаят да намалят теглото си по по-бърз и ефективен начин. Това е така, защото добавката има съществена роля за ускоряване и подобряване на резултатите в борбата с излишните..
48.00 лв.
без ДДС:48.00 лв.
Производител: Muscle Tech
MuscleTech Platinum L-Carnitine 1500 Essential Series 473 МЛ е аминокиселината Л-карнитин, която е представена под формата на хранителна добавка и има няколко предимства, с които помага на спортисти гонещи загуба на килограми. С какво ще ми помогне MuscleTech Platinum L-Carnitine 1500 Essential Ser..
48.00 лв.
без ДДС:48.00 лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)