МЕНЮ
Количка

Hydroxycut Hardcore / Next Gen

Hydroxycut Hardcore / Next Gen
Hydroxycut Hardcore / Next Gen
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Hydroxycut Hardcore / Next Gen [100 капсули, 50 Дози]
100.00 лв.
без ДДС: 100.00 лв.
Купи

Всеки добър спортист знае кои са незаменимите полезни свойства на т. нар. термогенни фатбърнъри и е включил в своите сумплементи поне един такъв. Снабдяването с висококачествен и ефективен фатбърнър гарантира по-висока успеваемост в процеса към постигане на изваяна физика.

Хранителните добавки с термогенен фатбърнър ефект са едни от най-широко разпространените за целите на отслабването продукти, заедно с L-карнитина. Ако искате да се възползвате от благоприятния им ефект върху цялостните тренировки, Ви предлагаме да разгледате следния иновативен продукт.

MuscleTech Hydroxycut Hardcore Next Gen – ефективно оръжие срещу мазнините

Диетичният суплемент представлява ново поколение добавка за сваляне на ненужните килограми. Той включва невиждан досега комплекс от джинджифил, салвия и екстракт от Scutellaria lateriflora.

Една от другите ключови съставки на MuscleTech Hydroxycut Hardcore / Next Gen [100 капсули, 50 Дози] е екстрактът от зелено кафе. Проучване доказва, че приемът му, в рамките на 60-дневен период довежда до средна загуба на тегло от около 5 кг.

MuscleTech разкрива всички съставки на Hydroxycut Hardcore Next Gen и техните дози, така че потребителят да е отговорно информиран какво точно поставя в тялото си. Производителят гарантира, че всяка партида е претърпяла строг качествен контрол от трета страна за потвърждаване, че всяка доза предлага най-висока чистота.

Фактите не лъжат. Ако желаете да започнете да използвате силовите си тренировки за изграждане на мускулна маса и за контролирана здравословна загуба на мазнини, това е идеалният продукт за Вас!

Workout.bg носи най-добрите спортни решения до Вашия дом (или фитнес)

Изберете нашите продукти и се убедете в тяхната ефективност, качество и изгодна цена. Може да се свържете с нас, за да Ви помогнем в избора на най-подходящия за Вашия случай продукт.

Workout.bg – стъпвайте уверено и твърдо, напред и нагоре!

Информация за продукта
Разфасовка 100 капсули
Производител MuscleTech
Дозировка
Една доза 2 капсули
Дози в опаковка 50 дози
Препоръчителен дневен прием 2 дози

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър