МЕНЮ
Количка

Hydroxycut Hardcore Elite

Hydroxycut Hardcore Elite
Hydroxycut Hardcore Elite
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Hydroxycut Hardcore Elite [110 капсули, 55 Дози]
100.00 лв.
без ДДС: 100.00 лв.
Купи

Едни от най-ефективните продукти в борбата с мазнините са термогенните фатбърнъри. Тяхното наименование прозтича именно от основната им функция – да таргетират и елиминират мастните натрупвания. Характерно за тях е също, че освен ефикасни са и щадящи към организма – не предизвикват сериозни нежелани реакции.

Термогенните комплекси способстват за стопяване на натрупаните мазнини и превръщането им в мускулна маса. Процесът на горене на мазнини се нарича липолиза.

Термогените участват в активицията на процеса за освобождаване на мастни киселини в кръвта. При осъществяването му се отделя количество топлина, което по същината си представлява т. нар. термогенен ефект.

Добавките от този вид активират действието на централната нервна система и по този начин се постига потискане на апетита. Увеличаването произвеждането на топлина води до необходимост от калории, която се задоволява чрез усвояването на подкожни мазнини.

Предимства на MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite

Мощна термогенна „горелка“ на мазнини е именно диетичната добавка на MuscleTech - Hydroxycut Hardcore Elite. Тя включва ключов ингредиент за намаляване на теглото, който спомага за здравословната загуба на мазнини.

Формулата на хранителната добавка на MuscleTech съдържа кофеин, тъй като научни изследвания доказват, че той увеличава енергията и насърчава психическата концентрация.

С MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite [110 капсули, 55 Дози] ще посрещнете без притеснения и най-тежките си тренировки, запалени от прилив на увереност и мотивация.

Основната съставка за отслабване в продукта е C. canephora robusta. На базата на 8-седмично проучване е доказано, че вследствие на нейния прием, значително се увеличава шансът за по-добри резултати при намаляването на теглото.

Доверете се на научните изследвания и си подарете бързо и ефективно изгаряне на мазнините, а след това може да ни благодарите за постигнатите резултати. Ние, от Workout.bg сме сигурни, че ще останете доволни и ще потърсите нашата помощ отново.

Информация за продукта
Разфасовка 110 капсули
Производител MuscleTech
Дозировка
Една доза 2 капсули
Дози в опаковка 55 дози
Препоръчителен дневен прием 2 дози

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър