Yandex
МЕНЮ
Кошница
Hydroxycut Hardcore Elite

Muscle Tech Hydroxycut Hardcore Elite

 • Наличност: По заявка
 • Модел: Hydroxycut Hardcore Elite [110 капсули, 55 Дози]
 • Добавен на: 2021-12-16
 • SKU: 631656202052
105.00 лв.
Продуктът е временно изчерпан!
Оставете имейл и получете известие при нова наличност и вземете специална отстъпка!

Едни от най-ефективните продукти в борбата с мазнините са термогенните фатбърнъри. Тяхното наименование прозтича именно от основната им функция – да таргетират и елиминират мастните натрупвания. Характерно за тях е също, че освен ефикасни са и щадящи към организма – не предизвикват сериозни нежелани реакции.

Термогенните комплекси способстват за стопяване на натрупаните мазнини и превръщането им в мускулна маса. Процесът на горене на мазнини се нарича липолиза.

Термогените участват в активицията на процеса за освобождаване на мастни киселини в кръвта. При осъществяването му се отделя количество топлина, което по същината си представлява т. нар. термогенен ефект.

Добавките от този вид активират действието на централната нервна система и по този начин се постига потискане на апетита. Увеличаването произвеждането на топлина води до необходимост от калории, която се задоволява чрез усвояването на подкожни мазнини.

Предимства на MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite

Мощна термогенна „горелка“ на мазнини е именно диетичната добавка на MuscleTech - Hydroxycut Hardcore Elite. Тя включва ключов ингредиент за намаляване на теглото, който спомага за здравословната загуба на мазнини.

Формулата на хранителната добавка на MuscleTech съдържа кофеин, тъй като научни изследвания доказват, че той увеличава енергията и насърчава психическата концентрация.

С MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite [110 капсули, 55 Дози] ще посрещнете без притеснения и най-тежките си тренировки, запалени от прилив на увереност и мотивация.

Основната съставка за отслабване в продукта е C. canephora robusta. На базата на 8-седмично проучване е доказано, че вследствие на нейния прием, значително се увеличава шансът за по-добри резултати при намаляването на теглото.

Доверете се на научните изследвания и си подарете бързо и ефективно изгаряне на мазнините, а след това може да ни благодарите за постигнатите резултати. Ние, от Workout.bg сме сигурни, че ще останете доволни и ще потърсите нашата помощ отново.

Информация за продукта
Разфасовка 110 капсули
Производител MuscleTech
Дозировка
Една доза 2 капсули
Дози в опаковка 55 дози
Препоръчителен дневен прием 2 дози
Добромир Любомиров 01/09/2022

Това върши страхотна работа, особено ако спазвате правилна диета.

Калин Атанасов 29/08/2022

Едно от нещата, които много харесвам в този продукт са съставките. Например кофеинът ми доставя през целия ден доста енергия. Чувствам се мотивиран и ще продължавам да тренирам здраво във фитнеса и да правя минимално кардио.

Филип Киров 18/07/2022

Просто трябва да кажа, че е невъзможно MuscleTech да направи продукт, който да не е добър. Това е една невероятна капсула, която ми помага много да отслабна. Още от първата седмица видях драстични промени.

Алекс Луканов Реален клиент 15/07/2022

Бих препоръчал този продукт на всеки, който се опитва да изгори няколко килограма мазнини и да има много енергия. Това според мен е един от най-добрите продукти на Muscletech. Бих поръчал пак.

Кирил Ножаров 21/06/2022

Hydroxycut Hardcore Elite ме кара да се потя много и следователно да свалям. Определено ми вдига енергията много през деня. Скоро мисля да си поръчам вече за 3-ти път.

Радослав Донев 21/06/2022

Тренирах и се хранех здравословно 2 месеца и нищо. Веднага след като започнах да приемам от това по 2 капсули на ден, започнах да отслабвам. Не съм направил нищо различно или ново по отношение на моята тренировка и хранене. Благодарение на Hydroxycut Hardcore Elite за 6 дни свалих 3 килограма!

Георги Петров 10/05/2022

Този продукт е една от най-добрите върховни формули за отслабване. Откакто го използвам винаги имам енергия през целия ден. Имах лек спад в теглото си, което мисля, че се дължи на Hydroxycut Hardcore Elite.

Любослав Караколев 16/02/2022

Енергията, която получих от този продукт, беше невероятна. Забелязах добри резултати само след няколко седмици. Една добра новина е, че не ми причини никакви странични ефекти както някои други продукти, които съм използвал.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате тази хранителна добавка:

 • в тренировъчни дни - след тренировка
 • в нетренировъчни дни - сутрин или при някое от междинните хранения.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite [110 капсули, 55 Дози] има следните предимства:

 • Снабдява Ви с гориво за най-интензивните Ви тренировки – продуктът осигурява термогенно и енергично преживяване с неочаквана интензивност
 • Бустер на енергия и фокус
 • Подобрява производителността и ефективността на тренировките – п
 • Дарява Ви с повече сила

Спортове с топка:

 • Футбол;
 • Волейбол;
 • Тенис.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Борба.

Силови спортове:

 • Фитнес.