МЕНЮ
Количка

ArgiPower 1500 Mega Caps

ArgiPower 1500 Mega Caps
ArgiPower 1500 Mega Caps
  • Наличност: В наличност
  • Модел: ArgiPower 1500 Mega Caps 30 К
12.00 лв.
без ДДС: 12.00 лв.

Опции

Купи

За повече приток на кръв в мускулите, което гарантира повече повторения и издържливост по време на тренировка, за създаване на благоприятна среда, гарантираща сериозен мускулен растеж и при желание за предотвратяване на катаболни процеси, мускулите ви се нуждаят от богата на полезни вещества храна.

Olimp Sport Nutrition ArgiPower 1500 Mega Caps 30 К - храна за истински шампиони

Само една капсула на Olimp Sport Nutrition ArgiPower 1500 Mega Caps 30 К ще ви осигури напълно достатъчното количество от аминокиселината л-аргинин, която повлиява невероятно върху способностите на човек.

Тази хранителна добавка снабдява организма със сила, което мигновено дава резултат по време на тренировка. Л-аргининът е основният компонент, помагащ на синтеза на азотен оксид, който играе изключително важна роля за мускулния растеж.

Редовната употреба на Л-аргинин засилва функцията на метаболизма и може да бъде полезен при сваляне на килограми.

Olimp Sport Nutrition ArgiPower 1500 Mega Caps 30 К е създаден за тези, които редовно подлагат тялото си на напрежение и натоварване, в следствие на което се изразходват по-бързо полезните храни в тялото си. Добавката запълва нужното количество аргинин в организма.

Предимствата на онлайн магазина на Workout.bg

В Workout.bg може да осъществите контакт с мил и любезен специалист в областта на хранителните добавки, който да ви посъветва в това, което ви интересува относно процеса ви на развитие.

Разполагаме с пълна гама от всякакви хранителни добавки, суплементи за здраве, облекла и атрибути, с които може да проведете една ползотворна и безопасна тренировка.

Възползвайте се от лесния и гъвкав сайт за пазаруване, в който всичко се случва изключително бързо, защото знаем, че когато сте решили да промените живота си, време за губене няма!

Информация за продукта
Разфасовка 30 капсули
Производител Olimp Sport Nutrition
Дозировка
Една доза 4 капсули
Дози в опаковка
Препоръчителен дневен прием 1 доза

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър