МЕНЮ
Количка

Jack3d - Advanced Formula

Jack3d - Advanced Formula
Jack3d - Advanced Formula
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Jack3d - Advanced Formula [250 грама]
100.00 лв.
без ДДС: 100.00 лв.
Купи

Съществуват хранителни добавки, които се приемат непосредствено преди тренировка, с цел да бъде тя по-ефективна и ефектът ѝ да бъде видим дори и докато още не е приключила. Тези предтренировъчни продукти обикновено се консумират от атлети и спортисти, занимаващи се с вдигане на тежести, които ги употребяват като бодибилдинг суплемент.

Предтренировъчните буустери се използват, за да увеличат енергията, издръжливостта и концентрацията по време на тренировка. Най-често суплементите съдържат съставки като креатин и кофеин и могат да бъдат приемани под формата на таблетки или прах. Навлезли в пазара още през 1982 г., днес вече имат широко разпространение, поради ползите, които могат да донесат на спортиста.

Намерете подходящия предтренировъчен суплемент в Workout.bg

Ние проучваме обстойно за намиране на висококачествени и достъпни суплементи, които да са от незаменима полза за нашите клиенти. В Workout.bg работим за Вашия успех и затова искаме Вие да постигате най-високите резултати от всички в залата.

Ако се нуждаете от предтренировъчен продукт, който да Ви снабди с големи количества енергия за вашата интензивна тренировка, то подобрената формула на Jack3d USP Labs е точно за Вас.

Едно от предимствата на продукта е, че не съдържа вредния Dimethoxymethamphetamine, а ингредиентният му профил е разработен с цел добавката да бъде максимално безвредна.

USP Labs Jack3d - Advanced Formula [250 грама] е назован от производителя като ултимативният предтренировъчен матрикс с ултра концентрация. Той представлява интензивна добавка, подсилена с Geranium, предоставена под формата на прах.

Какви са ползите от приема на Jack3d Advanced Formula

От USPlabs гарантират, че продуктът съставлява високоенергийна система за увеличаване тренировъчния пърформанс.

В състава на Jack3d Advanced Formula са включени аргинин нитрат, кофеин, екстракт от бор, креатин, екстракт от Йохимбе, Бета Аланин, екстракт от Индийска тинтява, Витамин С и др. Сами може да прецените колко полезни биха били тези съставки за постигане на още по-добри резултати от активния Ви престой във фитнеса.

Обърнете се към нас, ентусиастите на Workout.bg и се възползвайте от натрупаната ни експертиза в областта на спортните добавки. Ще се радваме да Ви бъдем полезни и да Ви помогнем да изберете перфектния продукт за Вашата перфектна физика!

Информация за продукта
Разфасовка 250 Г
Производител USP Labs
Дозировка
Една доза 5.5 Г
Дози в опаковка 45 дози
Препоръчителен дневен прием 1-2 дози ПРЕДИ тренировки
Продуктът съдържа следните съставки
Съставки креатин, кофеин, бета аланин и цитрулин, екстракт от пиния, холин, тирозин

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър