МЕНЮ
Количка

Assault Sport / Energy + Strength [345 грама, 30 Дози]

Assault Sport / Energy + Strength [345 грама, 30 Дози]
Assault Sport / Energy + Strength [345 грама, 30 Дози]
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Assault Sport / Energy + Strength [345 грама, 30 Дози]
80.00 лв.
без ДДС: 80.00 лв.
Купи

Muscle Pharm Assault Sport Energy + Strength представлява хранителна добавка от рода на т. нар. азотни бустери. Те са известни като предтренировъчни продукти, чиято основна цел е да снабдят организма с необходимата енергия и издръжливост за предстоящата тренировка.

Увеличаването на мощността на тренировката може да бъде осъществено посредством стимуланти или без включването на такива.

Предтренировъчните суплементи, както наименованието издава, е необходимо да бъдат консумирани преди тренировка. Въпреки че много хора ги приемат по пътя за залата, техният прием е препоръчително да бъде осъществен поне 30 мин, до 1 ч. преди да сте се насочили към тежестите или кардио машините.

Ефективен бууст на Вашите тренировки

Обещанието, което MusclePharm правят е да снабдяват пазара само с възможно най-безопасните, ефективни и стриктно тествани хранителни и спорни суплементи. От бранда гарантират, че продуктите им са насочени към подобряване здравето и пърформанса на атлетите, без използване на забранени субстанции.

Muscle Pharm Assault Sport / Energy + Strength [345 грама, 30 Дози] е специално разработен да работи за постигането на върхови резултати при съвременните атлети. Продуктът включва доказали се, проучени увеличаващи пърформанса съставки, които са насочени към придобиване на чиста телесна маса и голяма сила.

Мощната предтренировъчна прах е съставена от силни, но безопасни съставки, които са източник на завидна енергия за постигане на максимално въздействие. Muscle Pharm Assault Sport съдържа кофеин, таурин и комплекс от витамини, които работят заедно за увеличаване на мускулната издръжливост и силовa производителност.

Workout.bg – енциклопедия за върхови постижения в света на физическата активност

В Workout.bg събираме висококачествени суплементи, които ще се погрижат за Вашите резултатност и високи успехи. Уверете се сами като разгледате богатия ни асортимент, за създаването на който съчетаваме ефективност и качество със справедлива цена.

Информация за продукта
Разфасовка 345 Г
Производител Muscle Pharm
Дозировка
Една доза 11.5 Г
Дози в опаковка 30 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза
Хранителни стойности
Калории 5 ккал
Аминокиселини
Таурин 1 Г

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър