Yandex
МЕНЮ
Кошница

Muscle Pharm

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Това е американска компания за хранителни добавки, която е учредена през 2006 г. и се основава на научно ориентиран подход за начина на живот и хранене. Разработва, произвежда, продава и дистрибутира собствена марка продукти за снабдяване на тялото със здравословни съставки и важни за доброто спортно хранене и енергийни напитки.

Кое прави суплементите на Muscle Pharm толкова специални

Muscle Pharm успява да създаде комплексно продуктово портфолио със широкоразпознаваеми добавки и напитки. Благодарение на постигнатото високо качество и изразената им ефективност, към днешна дата продуктите на бранда могат да бъдат открити в над 100 държави по целия свят. Силното международно присъствие и едновременно ангажираността с изискванията на аудиторията поддържат компанията на върха на хранителната верига в бранша.

Това е бранд, който се стреми да подпомогне всички индивидуалисти в спорта - както професионалните спортисти, така и обикновените любители. Целта е на всеки да се предостави достъп до продукти, които могат да извлекат максималното от физическите възможности на всеки за постигане на така мечтаните резултати. А в основата на дейността им стои мисията за един по-здравословен начин на живот.

Muscle Pharm за по-резултатни тренировки и по-здраво тяло

Искате да постигнете максималния си потенциал, който се издирвали толкова дълго време? Muscle Pharm може да ви даде много решения, които ще допринесат за истинско отприщване на физическите ви способности.

Своята увереност може да изградите с продуктите на бранда в най-различни категории:

  • Протеин;
  • Предтренировъчни добавки;
  • Грижа след тренировка;
  • Енергизиращи суплементи;
  • BCAA.

Искате да се погрижите за изграждане на здрава мускулна маса като давате на тялото си само качествени и безвредни съставки? Или пък търсите как да подпалите тренировките си с експлозивност и енергичност, които да ви помогнат да покорите всяко следващо повторение и да удължите досегашните си серии? Брандът може да ви предложи подкрепа във всяко едно от направленията.

Изберете фармакологичното качество на продуктите на Muscle Pharm и го съчетайте със страхотните условия при покупка от Workout.bg. Цената е само допълнителен плюс, а основните преимущества ще видите след регулярния прием на избраното спортно оръжие.