МЕНЮ
Количка

Wreckage Pre-Workout

Wreckage Pre-Workout
Wreckage Pre-Workout
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Wreckage Pre-Workout, 362 грама
89.95 лв.
без ДДС: 89.95 лв.
Купи

Pre-Workout или в буквален смисъл „преди тренировка“ е общото название за група суплементи, които са насочени към снабдяване с увеличена доза енергия за по-ефективна предстояща тренировка.

Pre-Workout продуктите са начинът да учудите околните и дори себе си от издръжливостта и енергичния бууст, които показвате докато разхвърляте поредната тежест или изминавате следващия километър.

Предтренировъчните бустери започват да се разпространяват на пазара още в края на 19-ти век. И до ден днешен множество спортисти продължават да търсят най-добрия Pre-Workout и не спират да се доверяват на полезното действие на бууст суплементите. Защото действат. За перфектните резултати.

Най-доброто от Muscle Pharm в Pre-Workout категорията

Не е достатъчно да вземете една стабилна доза кофеин, за да впечатлите онова момиче (или момче), затова нека погледнем преимуществените характеристики на Musclepharm Wreckage.

Що се отнася до формула, Muscle Pharm Wreckage Pre-Workout [362 грама, 25 Дози] е най-добрият предтренировъчен продукт на бранда.

Продуктът е подходящ както за мъже, така и за жени. Обикновено се представя като предназначен за „елитни атлети“, но това по-скоро орязва доста голяма част от потребителите, които всъщност също биха се насладили на предимствата на суплемента.

Muscle Pharm Wreckage Pre-Workout обещава снабдяване с експлозивна енергия, която ще разруши най-високата Ви цел и ще премахне ограниченията, които досега сте си поставяли.

Сред съставките, основни виновници за високата ефективност и добро качество на азотния бустер на Muscle Pharm са: L-цитруилн, CarnoSyn Бета Аланин, Таурин, Кофеин, Vaso6 (екстракт от листа зелен чай), Тирозин, GPC и L-теанин.

От Вас мотивацията, от Workout.bg – всичко останало

Ние в Workout.bg знаем, че в основата на успеха е в мотивацията. Затова Ви съветваме да не чакате друго време, защото сега е идеалният момент да направите най-доброто за своето здраве и форма.

И все пак, мотивацията не е единственият ключ към успеха, но е това, което хранителните добавки не могат да Ви донесат… Или могат? Поръчайте Muscle Pharm Wreckage Pre-Workout и разберете сами.

Информация за продукта
Разфасовка 362 Г
Производител
Дозировка
Една доза 14.3 Г
Дози в опаковка 25 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза
Аминокиселини
Таурин 1 Г

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър