МЕНЮ
Количка

Bloody Pump / Nitro Expand System

Bloody Pump / Nitro Expand System
Bloody Pump / Nitro Expand System
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Bloody Pump / Nitro Expand System, 600 грама
77.95 лв.
без ДДС: 77.95 лв.
Купи

Предтренировъчните азотни бустери или pre-workout работят, снабдявайки организма с различни нутриенти, които подобряват производителността на физическите упражнения. Това може да бъде постигнато с добавяне в състава на този род продукти съставки като кофеин, който може да удължи времето до „отказ“ по време на тренировка.

Могат да бъдат добавени и други ингредиенти, като например бета аланин и различни витамини, които спомагат на тялото да се чувства енергизирано и снабдено със здраво гориво за цялата тренировка.

Поради тези причини, pre-workout продуктите се приемат до 1 ч. преди тренировка, за да увеличат пърформанса през нея и да изпълнят организма с нужната енергия.

Топ pre-workout продукт от семейството на SWEDISH Supplements

SWEDISH Supplements Bloody Pump / Nitro Expand System [600 грама, 24 Дози] идва, за да замени предходния бустер от серията „The Butcher”. Предимството на новия суплемент е, че е в него липсват стимуланти, следователно – формулата му е по-чиста.

В състава на Bloody Pump Nitro Expand System влиза балансирана комбинация от Бета Аланин, Цитрулин Малат, Бетаин, Глицерол, Таурин, Аргинин Алфакетоглутарат, Тирозин и Глутатион.

Тези вещества спомагат за намаляването на нивата на млечната киселина в мускулната област, за да може по този начин да се радвате на увеличен брой повторения, по-добра концентрация и мотивация.

С такива съставки, този суплемент на SWEDISH Supplements определено е способен да Ви поведе в кървавата битка за постигане на касапски мускули и изпъкнали вени.

Workout.bg – снабдяваме Ви с нужните фитнес помощници

Ние знаем, че зад добрия пърформанс в залата и на спортното поле винаги се крие поне едно мощно помощно средство под формата на хранителна добавка или друг вид продукт. Затова искаме да снабдим клиентите на Workout.bg с най-добрите и ефективни такива, които избираме след обстойни проучвания.

Възползвайте се от топ качеството, което предлагаме, в перфектно съотношение с поставените от нас цени и зарадвайте себе си и околните с нова обаятелна физика.

Информация за продукта
Разфасовка 600 Г
Производител SWEDISH Supplements
Дозировка
Една доза 25 Г
Дози в опаковка 24
Препоръчителен дневен прием 1 доза

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър