МЕНЮ
Кошница

Kevin Levrone

Показва 1 до 24 от 46 (2 страници)

Едва ли има човек, който е запален по бодибилдинга и не е чувал името Кевин Леврон. Той е легенда в съвременния културизъм и е един от най-разпространените образи на бодибилдингът. Със сигурност много хора целят да постигнат дори на половина от успехите му. Тялото му и издръжливостта му мотивират много хора, които се занимават активно с културизъм.

Kevin Levrone - следвай мечтите си

Културистът осъзнава влиянието си над феновете на силовите тренировки и бодибилдингът. Външният му вид и постиженията му са доказателство, че който е достатъчно упорит постига целите си. Освен с личната си история и пример, Кевин Леврон помага на последователите си и чрез своя бранд за хранителни добавки.

Kevin Levrone бързо става световно известен бранд, който много хора избират за верен помощник в следването на мечтите си за красиво и силно тяло. Личната му мисия, която се превръща и в мисия на бранда е да вдъхнови спортистите да се целят на високо и да създадат история, която си струва да бъде разказана.

От малък Кевин Леврон се стреми да е най-добрият и никога да не се отказва. Според него това са качествата, които гарантират успех. Едноименният бранд споделя и разпространява ценностите на Кевин сред широката му аудитория от последователи.

Средствата, които водят до легендарни резултати

Линията хранителни добавки Kevin Levrone е разработена от съвременни формули от най-добрите съставки, които са съобразени със стандартите за контрол на качество. Продуктите са съобразени с нуждите на бодибилдърите, които да им помогнат да изградят легендарна сила, мускули, мощ и издръжливост. Целта за постигане на възможно най-високите нива на физическа подготовка и естетика на тялото вече е възможна. Легендарните средства водят до легендарни резултати.

Кевин Леврон е идол и за много от експертите на Workout.bg. Неговите постижения в спорта и мисията му да вдъхнови все повече хора да изградят най-добрата версия на себе си е причината да предлагаме все повече продукти от марката на нашия сайт.