МЕНЮ
Количка

LevroLegendary MASS

LevroLegendary MASS
LevroLegendary MASS
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Kevin Levrone LevroLegendary MASS
154.95 лв.
без ДДС: 154.95 лв.
Купи
БЪРЗА ДОСТАВКА ДО ВРАТА
ВИСОКО КАЧЕСТВО
ПОДАРЪЦИ СЪС ВСЯКА ПОРЪЧКА
НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Фитнесът не е лесно занимание, що се отнася до това, че се изискват множество знания за почти всяко нещо, с което човек се захване в залата. Тръгваш да тичаш на пътеката – добре е да познаваш кое стъпване (на пръсти или на пета) каква част от мускулните групи на краката напряга най-много.

Тръгваш да работиш с външни тежести – кой начин да захват, коя скорост на вдигане, каква на сваляне, къде да дишаме, как да дишаме. Това са толкова много неща, че дори и най-фокусираните понякога изпускат контрол над ситуацията и работят до откат, за да компенсриат евентуални пропуски.

В нашия онлайн магазин ще намерите достатъчно неща, с които да компенсирате дадени пропуснати ползи от залата в даден момент на разконцентриране.

Защо да се доверим на Kevin Levrone LevroLegendary MASS

Доверието винаги е било необходимо да бъде двупосочно. Ние имаме доверие на вас, че ще ни последвате в това, което ви препоръчваме. Именно защото искаме да бъдем последвани, ние няма да допуснем непотвърдена информация или непроверен продукт в нашия онлайн магазин.

LevroLegendary Massе хранителна добавка, която има за цел да ви направи по-концентрирани, по-фокусирани и най-важното – много по-сигурни в това, което правите. Всяко упражнение има причина да бъде на мястото, на което се намира във вашата тренировъчна програма.

Добре, но, ако нямате необходимите сили, то вие изобщо няма да можете да стигнете от началото до края на предвидените упражнения. Именно заради това не е лоша идея, да се снабдите с продукт, който да ви направи възможно най-мотивирани, но едновременно с това да се грижат и да вашето възстановяване, сън и всичко останало, което е под формата на процеси в тялото.

Workout.bg – заповядайте на следващото ниво

Заповядайте в нашия онлайн магазин – Workout.bg! Благодарим ви, че за първи или пореден път избирате да ни се доверите и да последвате нашата идеология за това на какво ниво трябва да е онлайн пазаруването в България.

Заповядайте в царството на информирания фитнес ентусиаст, който винаги знае защо прави дадено нещо в залата.

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър