DY Nutrition (Dorian Yates Nutrition)

Производител: DY Nutrition (Dorian Yates Nutrition)

Dorian Yates Nutrition Renew Vegan Protein from Pea

80.10 лв.

Dorian Yates Nutrition Renew Vegan Protein from Pea 30x33 Г е един бързоусвояем грахов протеин, който е чудесен източник на белтъчини за хора, на които хранителното меню не включва животински продукти. Обогатен е с голямо съдържание на аминокиселини,..

Dorian Yates Nutrition Renew Vegan Protein from Pea

2.67 лв.

С удобните протеинови сашета от 33 Г на прозводителите на хранителни добавки Dorian Yates може да си осигурите един непрестанен източник на белтъчини, които са направени по висококачествена формула, която съдържа голям набор от важни за организма ами..

Dorian Yates Nutrition ShadoWhey Anabolic Hydrolysate ПРОТЕИН

199.95 лв.

От безбройните видове и марки протеини на пазара има един, който се отличава и със сигурност бие всички рекорди на суроватъчни протеини, които може да намерите. Dorian Yates Nutrition ShadoWhey Anabolic Hydrolysate Protein е протеин от най-висок клас..

Dorian Yates ShadoWhey Isolate 100% Whey ПРОТЕИН

184.95 лв.

Когато говорим за големи и оформени мускули е нужно да знаете, че само тренировките не дават голям ефект. За постигане на наистина голяма мускулна маса, организмът се нуждае от голямо количество протеин. Изключително трудно е ежедневно да се старает..

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)